zaterdag 9 augustus 2014

Sketch-it! - Joy to the World

Vandaag ben ik lekker aan de freubel gegaan met het nieuwe papier van Pion Design - Days of Winter. Het is weer een prachtige lijn. Ook het vintage plaatje is van Pion.

Voor deze kaart heb ik de basis gemaakt aan de hand van de Sketch-it van Tiets uit Noor! Magazine 3. Soms wel makkelijk om via een sketch te werken.Rechtsboven heb ik de mooie stansmal Santa with Sleigh 6002/2026 geplakt. Aan de rechterkant zie je ook nog een Kraft label, dit is een nieuwe label van Dutch Doobadoo, 474.007.004. Deze heb ik iets verkreukelt en bewerkt met Gesso.


Links onder zie je nog 3 lantarenpalen en een hekje. Dit zijn Paper Art vellen van Dutch Doobadoo. Deze heb ik eerst bewerkt met VersaMark en daarna voorzien van Fran-táge Silver. Dit geeft wel een erg mooie effect.Onder het hekje heb ik nog wat sneeuw verwerkt. Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven.

Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

Liefs Jenine xXxScrappapier Pion Design - Days of Winter - 6 x 6 Scrappapier PION Design - From Grandma`s Attic Tinted - Christmas Noor! Magazine - Jaargang 1 nummer 3 Cutting & embossing stencil - Santa with Sleigh Dutch Label Art - Xmas (white)Laser Paper Art - A5 - wit - Fences Laser Paper Art - A5 - wit - Lantarns VersaMark Watermark Stamp Pad Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Silver1 opmerking:

  1. Je kaart is weer schitterend als altijd Jenine, wat een een beauty.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX