dinsdag 26 augustus 2014

MDF Label Congrats

Hebben jullie ze al gezien, die mooie labels en barcode stempels? Ze zijn wel weer ontzettend leuk. Zeker ook voor een mannencreatie zijn ze erg stoer.


De basis is een MDF label van Let's Get Bizzee. Hierop heb ik papier van Studio Light - Industrial geplakt. Ook het Vintage plaatje is van Studio Light.
Achter het vintage plaatje zit de gears cirkel 6002/0367. Deze heb ik eerst bewerkt met VersaMark stempelinkt, daarna Fran-táge Black er overheen gestrooid en dit verhit met de heattool.Links onder zie je nog de mooie snor, dat is een nieuw vel met Laser Paper Art van Dutch Doobadoo. Deze zullen wij deze week op de beurs in Den Bosch bij ons hebben.
Ook zie je nog de mooie Filmstrip 6002/0278 van Noor! Design. Een klein stukje filmstripribbon van Tim Holtz erbij geplakt en wat knoopjes.


De label heb ik aan wat jute vastgeknoopt. Verder ter decoratie nog een ouderwetse kroontjespen, deze is van Tim Holtz en nog wat metalen Gears.

Deze creatie is op de beurs in Den Bosch te bekijken op standnummer 203. Komen jullie gezellig langs?
MDF Let`s Get Bizzee - Tags 4 stuks Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Black Tim Holtz - Mini gears Tim Holtz - Pen Nibs 12 stTim Holtz - Filmstrip ribbon 
3 opmerkingen:

 1. Hij is echt ontzettend gaaf gemaakt, toppie ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi kaartje Jenine, leuk zijn die tandwielen, ze staan nog op een verlanglijstje, Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, echt super gaaf zeg!
  Liefs Juanita

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX