zaterdag 2 augustus 2014

MDF Ladenkastje - Studio Light

Vandaag laat ik jullie een MDF ladenkastje van Studio Light zien. Dit is een nieuw pakket wat afgelopen week bij ons binnen kwam. Een pakket bevat het MDF ladenkastje, het designpapier en een stansvel met uitdrukplaatjes. Het is dus een compleet set voor het maken van dit kastje.
Ik heb zelf voor de afwerking nog wat bloemen, stansjes en lintjes erbij gebruikt.


Aan de zijkant zie je de blauwe mal 6002/0358, die heb ik ook aan de andere kant van het kastje gebruikt. Daarin wat plaatjes uit het stansvel verwerkt.

Achter de bloemen heb ik wat takjes verwerkt, deze zitten bij de vierkante mal 6002/0257. Het zijn hele mooie fijne takjes.


Om de laadjes makkelijk te openen heb ik er een handvat op verwerkt. Bovenlangs nog een kantje en wat parelsnoer. In het midden van het strik heb ik een grote parelbrad van Scrap Unlimited verwerkt.

Ik vond het een erg leuk project om te maken. Er waren in totaal 4 nieuwe MDF setjes van Studio Light, ik denk dat ik met die andere ook nog wel iets ga doen...

Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Liefs Jenine xXx

 Studio Light - MDF pakket - Ladenkastje Tres Chic Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Vierkant met Franse lelies (4st) Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Frame + 3 hoekjes Scrap Unlimited - Parelbrads - wit Charm/bedel - Scrapbook handvaten 08 


4 opmerkingen:

 1. Prachtig kastje en mooie details gewoon super aangekleed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een beeldschoon ladekastje is dit...wat een schitterend papier heb je gebruikt TOPPIE!!!!!!
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel chique is het ladekastje Jenine! Prachtig gepimpt.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kastje! Erg mooi gepimpt!

  Groetjes, Natasja Verzonden

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX