woensdag 6 augustus 2014

Stitch & Do - Merriest Wishes

Borduren is nog steeds super leuk om te doen. Helaas heb ik alleen zelf heel veel problemen met het prikken van de patronen (daardoor zijn er ook al lang geen nieuwe patronen en/of Hobbydols boekjes van mij, aangezien ik de patronen allemaal met de hand uitprik, ben niet zo handig met de pc...)
Nu zijn er van Find it nieuwe Stitch & Do setjes, dit zijn complete setjes met kaartkarton, borduurgaren, 3D plaatje én 4 voorgeprikte kaarten. Ideaal dus!!

Ik ben er ook mee aan de slag gegaan en heb dit kaartje ermee gemaakt:


In het midden heb ik een cirkel uitgestansd met een Nestabilitie, hiervoor heb ik het paperpadje van Precious Marieke gebruikt.  Daarop een tekst gestempeld met de Noor! Design stempel 6410/0114.
De kaart heb ik rondom geblend met Distress Inkt Gathered Twigs en er daarna op gestempeld met de Grunge stempel 6410/0093 Dit geeft een erg mooi effect.

Langs de rand heb ik de IJskristallen border 6002/2021 gebruikt. Hier heb ik wat Inka Gold - Alt Silber op gesmeerd om iets meer glans te krijgen.


Aan de linkerkant een organzastrik. Op dat strik 2 bloemen en wat gestansde takjes van Leane Creatief.

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.
Liefs Jenine xXxClear stamp - Grunge Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - Rand met ijskristallen Clear Stamp - Kerst Merry Christmas  Stitch and Do 1 - Bloemen Stansmal - LeCrea Lea’bilitie® - holly leave, pine branches   Precious Marieke - Paperpack - Christmas Viva Decor - Inka Gold - Alt-Silver 909 Lint - Da Vinci - Meteorit Organza met satijnband ster - wit   

3 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje!

  Je borduur is prachtig! Heel mooi geheel zo bij elkaar!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo,
  ik vind het een hele kaart
  en vind het erg jammer dat jij geen patronen meer op de markt brengt, want vond ze supermooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  gr
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie combinatie en heel mooi effect geeft dat Inka-Gold. Wat naar voor je dat prikken niet meer lukt, je maakte zulke sierlijke ontwerpen maar als je wilt borduren is dit toch wel een oplossing...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX