woensdag 20 augustus 2014

Purple Holidays

De prachtige ijskristallen border 6002/2021 blijft toch echt wel een favoriete mal van mij. Ik heb hem bij deze kerstkaart ook weer gebruikt. Hij staat toch wel erg mooi aan de zijkant van de kaart.

Nu krijg ik vaak de vraag hoe ik de kaarten dan verstuur. Heel vaak pak ik voor dit soort kaarten een A4 envelop, deze maal ik iets kleiner (vierkant). Om de kaart doe ik wat keukenrol of bubbeltjesfolie, dan gaat het goed met het verzenden.


Het prachtige papier is van CraftEmotions - Purple Holidays. De stansvellen van The Hobby House - Snow Fun passen hier heel goed bij.Rechts achter het afdrukje zie je een ster. Deze heb ik gemaakt met de Clearstamp van CraftEmotions - Purple Holidays 5punts ster. Deze heb ik met VersaMark gestempeld op Kraft cardstock, daarna witte embossingpoeder erop gestrooid en dit verhit met de heattool.

Ook zie je hier een strik, deze is gemaakt met de Creatable LR0326. 


Rechts onder zie je een paar roosjes, achter de roosjes zitten fijne takjes verwerkt, deze zijn gemaakt met de Lea'bilities 459.920. Ook heb ik aan een touwtje een vilten kerstbal gehangen.

Het afdrukje heb ik met 2mm foamtape opgeplakt zodat hij iets hoger komt te liggen. Achter het afdrukje zit ook nog een stukje wondgaas verwerkt, dit is te koop bij de drogist.

Aan de rechterkant nog 2 Gingerbread mannetjes, dit zijn Cardboard art figuurtjes van Dutch Doobadoo.

Om alles iets wit te maken heb ik gesso gebruikt op de kaart.


Ik hoop dat ik jullie met deze kerstkaart weer wat inspiratie kan geven. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.

Paperpad CraftEmotions - Purple Holidays A5 Stansvel THH Elisabeth Bell - Snow Fun! Clear stamps CraftEmotions - Purple Holidays - 5punts ster - tekst kerstVilten ornamenten - CraftEmotions - Purple Holidays kerstballen Creatable - Marianne Design - Bow MediumStansmal - LeCrea Lea’bilitie® - holly leave, pine branches  1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX