vrijdag 7 september 2018

Ticket/Pocket kaart - Mintay Marina

Het seizoen loopt al een beetje ten einde, maar toch wil ik jullie vandaag nog even dit zomerse kaartje laten zien. Deze heb ik al wat langer klaar, maar ik was er nog steeds niet aan toegekomen om er een foto van te maken en op mijn blog te plaatsen.


De basis voor deze kaart is gemaakt met de Ticket mal van Studio Light (op dit moment helaas overal uitverkocht, maar hopelijk komt hij nog weer terug).
Deze Ticket mal heb ik 2x uitgestansd uit Florence cardstock en heb ik alleen bij de roze strikken en onderlangs vastgeplakt zodat je er een soort pocket van krijgt.


Hier kun je wel zien dat er 2 flappen zijn en dat er aan de bovenkant nog een extra kaartje in zit. Ik heb voor deze creatie het prachtige papier Marina van Mintay gebruikt, het zijn zulke mooie kleurtjes. Ook de plaatjes komen uit deze serie. De vuurtoren, de schelpen en de zeemeeuwen zijn allemaal uitgeknipt.

Verder heb ik nog een aantal stansjes gebruikt van Studio Light (kleine tickets) en wat stansjes van Marianne Design zoals het visnet en het hek.


Dit is de label die ik heb gemaakt, deze is uit het designpapier van Mintay geknipt. Het enigste wat ik nog heb toegevoegd is een gestempelde tekst van Marianne Design. 

Voor de afwerking heb ik onderlangs nog wat 3D balls van Powertex verwerkt. 

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Embossing Die Cut - Stencil Essentials nr.123 Studio Light - Cutting Mal Essentials - Ticket STENCILSL115 Marianne Design - Craftable Tiny`s Fishnet Marianne Design - Craftable - Dune fence Scrappapier Mintay - Marina MT-MAR-09 Paperpad Mintay - Marina 30,5 x 30,5 cm - MT-MAR-07 May Arts - Seambinding lint - Pink Powertex - 3D Balls - Medium Powertex - 3D Balls - Small  Marianne Design - Clearstamp - Beach sentiments Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Twilight

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX