zaterdag 15 september 2018

Santa Baby - Merry & Joy

Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie weer een nieuwe creatie laten zien, deze keer een mierzoete roze kerstkaart. Moet ook kunnen toch? :-) Het papier van Prima Marketing - Santa Baby kwam een tijdje terug bij ons binnen en kon het echt niet laten om hiermee aan de slag te gaan.Voor de basis van de kaart heb ik de Card Art mal 470.713.654 Diamond Fold van Dutch Doobadoo gebruikt. Een super leuk model waar je best nog veel op kwijt kunt.
Langs de randen heb ik een blauwe randmal van Noor! Design gebruikt, deze heb ik in stukjes geknipt omdat deze anders te lang was. Dit is echt zo'n mooie gedetailleerde mal.

Op de voorste flap heb ik een mooie Santa afbeelding geplakt, deze komt ook uit het designpapier van Prima Marketing - Santa Baby. Achter het plaatje zie je een mooie Creatable van een ster van Marianne Design.

Vooraan nog 2 kleine tickets die ik met een stansmal van CraftEmotions heb uitgestansd, daarop heb ik met de Bullet Journal stempels een tekst "geschreven". Ideaal dit soort kleine stempeltjes, zo kun je toch handletteren zonder er netjes voor te kunnen schrijven ;-)

De tekst Wish komt van een Collectable van Marianne Design, deze stansmallen heb ik zelf mogen ontwerpen voor Marianne Design :-)


Verder heb ik op de flappen nog wat ijskristallen geplakt, dit is gemaakt met de IJskristallen liniaal stans van Noor! Design uit de Silent Night serie. Hiervoor heb ik roze glitterfoam van Leane Creatief gebruikt. Dit stanst super fijn en de glitters blijven ook echt op het foam zitten. Dit ligt iets dikker op de kaart dus is echt heel mooi!

De vlinders vond ik ook wel bij het project passen ;-) Tegenwoordig doet de natuur rond de kerst toch ook wat hij zelf wil? Deze zijn uit het knipvel van Lemoncraft uitgeknipt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Diamond Fold  Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml CraftEmotions - Clearstamps A6 - Bullet Journal - Alfabet 5-10mm CraftEmotions - Stansmal - 2 ticket strips Marianne Design - Collectables - Arrow sentiments (Jenine Siemerink) Marianne Design - Creatable - Petra`s Botanical Star Noor! Design - Silent Night - Ice Crystals Noor! Design - Blauwe mal - Rand Sophia Flower Foam pearl brads pink & bordeaux 6x 12mm. & 10x 8mm. Glitter foam sheets A4 Glitter Pink Katoenen Koord - 1 MM - Mintgroen Prima Marketing - Santa Baby - Paperpad A4 Scrappapier Prima Marketing - Santa Baby - Xmas Magic Lemoncraft - Vintage Time A4 sheets - Forget me Not

6 opmerkingen:

 1. Ho Ho Ho Jenine ,

  Mooie kaart zeg dit model zit nog in mijn map moet hem ook eens eruit halen en gebruiken ziet er mooi uit.

  Een fijn weekend
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenine wat een prachtige kaart heb je ervan gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf kaartje Jenine. Je geniet vast en zeker op je eigen kamer....

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX