maandag 3 september 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 14 - Bloemen

Ik moet nog even een inhaalslag doen voor de #HVZomerMarathon2018, voor 7 september moet alles klaar zijn. Ik moet nog een aantal creaties ook op mijn blog nog plaatsen, dus komende dagen hoop ik het e.e.a. te kunnen laten zien hier.

Vandaag wil ik jullie de creatie voor Challenge 14 laten zien, deze heeft als thema bloemen. Dat is op zich niet zo moeilijk.
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1940276732662004&type=3

Ik ben voor deze creatie begonnen om een achtergrond te maken met de nieuwe Harmony inkten van Crafter's Companion. Ik heb de 3 rose tinten gebruikt om de achtergrond te maken. (Pale Tulip, Fuchsia en Plum Jam) Op die achtergrond heb ik nog weer gewerkt met wat mask stencils van Dutch Doobadoo. Hiervoor heb ik de kleuren Damson Wine en Oasis gebruikt om iets meer kleur in de achtergrond te krijgen.


Om iets meer "licht" in mijn project te krijgen heb ik nog wat witte structuurpasta van Dutch Doobadoo gebruikt icm een wybertjes maskstencil.


De mooie bloemen op de achtergrond zijn geknipt uit het Collage Paper van Art by Marlene / Studio Light. Dit Collage Paper heb ik met de Acrylic Gel Medium van Liquitex op mijn project aangebracht. Dit is echt de fijnste Gel Medium die je ook niet ziet. 

De dame komt uit het Die-Cut boekje van Art by Marlene / Studio Light en de losse vlinders komen van een knipvel van LemonCraft.
Om wat accenten aan te brengen heb ik nog wat Doodles gemaakt met de witte en de zwarte Signo Uniball en de schaduwen zijn gemaakt met de Stabilo All Black.

De teksten heb ik zelf geprint op de pc en netjes opgeplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - ART BY MARLENE - A4 Collage Paper 01 Studio Light - ART BY MARLENE - Stansblok A5 01 Liquitex - Matte Acrylic Gel Medium - 8oz Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art A5 -Small Leaves Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art A5 - Flower Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Wyber Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Pink Tulip Rose Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Plum Jam Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Oasis Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - FuchsiaCrafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Damson WineLemoncraft -  Vintage Time A4 sheets - House of RosesViva Decor - Vierkante zachte sponsjes Stabilo ALL - Black 8046 Uni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - Black Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - WhiteNuvo - Light Mist Spray Bottle (2 stuks)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX