donderdag 6 september 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 18 - Feest

Vandaag heb ik de allerlaatste creatie afgerond voor de #HVZomerMarathon2018, yeahhhh ik heb het gehaald. Was nog wel eventje spannend, maar het is gelukt. Nu alleen nog binden tot een leuk boekje en er een cover bij maken, dat redt ik helaas niet meer allemaal voor 7 september. Zodra ik alles klaar heb zal ik het hele boekwerk nog even gaan filmen.

Ik heb overigens nog een paar creaties niet laten zien op mijn blog, die zal ik zo snel mogelijk ook nog plaatsen.

De laatste Challenge is bedacht voor Lisanne met als thema "Feest". Nu vond ik deze best lastig omdat ik niks goed vond passen in mijn Art Journal boek wat ik ervan ga maken. Totdat gisteren de nieuwe Sweeties knipvellen binnen kwamen en het idee ineens was geboren.Voor de basis heb ik het Mixed Media papier van Strathmore gebruikt, daarop een achtergrond gemaakt met de Distress Oxide inkten. Ik heb de kleuren Antique Linen, Gathered Twigs, Stormy Sky en Faded Jeans gebruikt.
Over de achtergrond heb ik met diverse mask stencils gewerkt, o.a. een mask met de tekst Party en wat ballonnen voor het feest thema.

Daarna heb ik wat verschillende stempels nog verwerkt op de achtergrond. Ik heb gestempeld met Versafine Clair Nocturne en met Archival Coffee.

De plaatjes komen dus van het Sweeties knipvel. Het vliegtuigje staat voor de "reis" door de hele zomermarathon heen... het pilootje staat op het podium omdat hij een prijs heeft gehaald omdat de hele marathon is afgerond. En dat is een feestje waard. Dus op deze manier heb ik het feest thema verwerkt. De teksten zijn gemaakt op de pc, uitgeprint en netjes uitgeknipt/opgeplakt.

Het podium heb ik trouwens zelf getekend en op kleur gebracht met de Distress Oxide inkten.

De cijfers zijn van Dutch Doobadoo, hierop heb ik gewerkt met de Fran-táge Taupe.
Verder voor de afwerking wat doodles gemaakt met de witte en de zwarte Signo Uniball.

Wil je nog info over de #HVZomerMarathon2018? Dan kun je dat hier vinden.
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1965997606756583&type=3

Ik wil bij deze ook iedereen ontzettend bedanken voor het meedoen, echt zo gaaf!! Dit gaat zeker een vervolg krijgen, dit zal elke zomer een traditie gaan worden ;-)

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Knipvel GH - Sweeties 3 Knipvel GH - Sweeties 1  Distress Oxides Ink Pad - Stormy SkyDistress Oxides Ink Pad - Faded Jeans Distress Oxides Ink Pad - Gathered Twigs Distress Oxides Ink Pad - Antique Linen Stabilo ALL - Black 8046 Strathmore -  Mixed Media Paper - Vellum Surface 14 x 21,6 cm - 190 grams Vaessen Creative - Stamp Easy tool - 20x15cm Viva Decor - Vierkante zachte sponsjes Archival Ink - Mini Ink Pad - Kit #2 Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #23 Studio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS288 Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Balloons / Hearts Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Patch Noor! Design - Scr@p! - Mask stencils - Bubbles  Dutch Doobadoo - Dutch Greyboard Art - A6 Numbers Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Taupe 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX