dinsdag 4 september 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 15 - Dieren

Hoi allemaal,

Vandaag weer een nieuwe blogpost om jullie weer een creatie te laten zien voor de #HVZomerMarathon2018. Ik hoop dat jullie ze nog niet zat zijn? Ik moet er hierna nog 3 afwerken, ik heb nog t/m 7 september... ik hoop dat ik het ga redden!! Ik heb een aantal creaties al wel in de albums geplaatst maar nog niet op mijn blog, die hoop ik ook binnenkort allemaal nog te laten zien :-)

Voor nu wil ik jullie mijn creatie voor Challenge 15 laten zien, hiervoor had Miranda het thema "Dieren" bedacht.
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1949701305052880&type=3

Hiervoor heb ik een nieuw Digi Set gebruikt wat rond 10 september exclusief in onze webwinkel te verkrijgen is. Het leuke van dit set is dat je het zelf helemaal op kunt bouwen, je kunt alle elementen los uitknippen en opbouwen naar eigen idee. Wil je liever het voorbeeld exact hetzelfde namaken? Ook dat bestand zit in het Digi Set zodat je ook daarmee een creatie kunt maken. Miranda heeft al een blogpost ervan gemaakt hoe het set precies werkt:
http://hobbyvisiondt.blogspot.com/2018/08/ball-of-fur-digistamp-set.html

Mijn creatie is even een voorbeeld voor Art Journal Cat Set 1. Dit set is rond 10 september te verkrijgen bij www.hobbyvision.nl en zal € 5,00 gaan kosten.


Ik heb het hele Digi Set uitgeprint op het WaterArt A4 papier van Kippers Hobby. Ik heb een Epson Workface printer die watervaste inkt heeft, vandaar dat ik ook kan werken met de Harmony inkten.

Ik heb voor deze achtergrond de kleuren Oasis, Parakeet, Lagoon, Sandstorm en Friar Brown gebruikt. Over de achtergrond heb ik nog wat gestempeld met wat stempels van AALL&CREATE en van Crealies. 

Daarna ben ik begonnen om de losse elementen allemaal op kleur te brengen zoals de cirkel, de achtergrond in de cirkel , de bloemen en de cat. Dit zijn dus allemaal losse "stempels" die je uitknipt en opplakt. Voor de bladeren heb ik de kleuren Spring Meadow en Grasshopper gebruikt.


In het midden van bloem heb ik nog een glanslaagje aangebracht, hiervoor heb ik de Nuvo Glaze gebruikt. Verder nog wat doodles gemaakt met de Signo Uni-ball Black & White.

Wil je overigens weten hoe ik de bruine achtergrond heb gemaakt? Tijdens dit filmpje ben ik hiermee begonnen:


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wil je nog meedoen met de #HVZomerMarathon2018? Dan vind je hier alle informatie:
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1949701305052880&type=3 

Wil je ook graag deze gave digi stempel? Dan moet je nog heel even geduld hebben tot ca 10 september, dan gaan we alle 4 setjes introduceren in de webwinkel. To be continued....

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - SandstormCrafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Friar Brown Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Parakeet Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Oasis Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - LagoonCrafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Spring Meadow Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - GrasshopperAALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #10 Nuvo - Crystal Glaze - ClearViva Decor - Vierkante zachte sponsjes Nuvo - Light Mist Spray Bottle (2 stuks) Joy! Crafts - Ink Blending tool Vaessen Creative - Embossing heat tool - 2 positionsWaterArt Aquarelpapier - 20 sheets / A4 / 185 grs

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX