zaterdag 8 september 2018

Winter Trails - Merry Christmas

Hoi allemaal,

Vandaag weer een nieuwe creatie op mijn blog. Ik ben bezig om mijn blog weer iets actiever te maken door iets regelmatiger berichten te plaatsen. Of het altijd lukt durf ik niet te garanderen, maar ik doe mijn best :-)

De creatie die ik jullie nu wil laten zien is gemaakt met de nieuwe Winter Trails lijn van Studio Light. Dit is denk ik wel 1 van mijn meest favoriete lijnen, deze kleuren vind ik gewoon helemaal top.Voor de basis van de kaart heb ik een stansmal van SL uit de Winter Trails lijn gebruikt. Zie je hoe mooi de sterren aan de bovenkant over het papier heen vallen? Ik heb hiervoor het Florence cardstock gebruikt en het Bazzill Kraft.

Al het papier en de plaatjes komen uit de SL lijn. Ik heb zowel het A4 designpapier gebruikt als de paperpads. Vind het ideaal dat in de paperpads wat "effen" kleuren zitten waarmee je mooi uit kunt stansen.

Aan de linkerkant zie je nog een mooie vaandel, hiervoor heb ik de 3-in-1 pons van Vaessen Creative gebruikt. Dan heb je altijd een mooie rechte banner.


Achter het plaatje zie je nog de mooie cirkel die ik uit Kraft heb gestansd. Verder nog de mooie tekst Merry Christmas uitgestansd en gemat op een stukje designpapier zodat hij beter opvalt.

Ter decoratie heb ik nog wat labels, tags, ijskristallen, lintjes etc verwerkt. Ik zal onderaan deze blogpost de plaatjes nog linken van de materialen die ik heb gebruikt.

Dit is weer een echte "Jenine" creatie met veel prutjes en tierlantijntjes ;-) Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren.

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 Bazzill Cardstock - Kraft paper Studio Light - Embossing Die Cut - Stencil Essentials nr.125 Studio Light - Memories of Summer - Cutting and Embossing Die - nr.88 Hemp cord naturel - 0,8mm x 100m CraftEmotions - Clearstamps A6 - Bullet Journal - Alfabet 5-10mm Studio Light - Winter Trails - Stansmal STENCILWT108 Studio Light - Winter Trails - Stansmal STENCILWT102 Studio Light - Winter Trails - Stansmal STENCILWT101 Studio Light - Winter Trails - Paperpad PPWT98 Studio Light - Winter Trails - Paperpad PPWT97 Studio Light - Winter Trails - Stansvel EASYWT626 Studio Light - Winter Trails - Basisvel A4 BASISWT267 Studio Light - Winter Trails - Basisvel A4 BASISWT266 Studio Light - Winter Trails - Basisvel A4 BASISWT265 Studio Light - Winter Trails - Basisvel A4 BASISWT264 Vaessen Creative - 3-in-1 Banner PunchTim Holtz - Filmstrip ribbon

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX