zaterdag 14 juli 2018

Tag met Art by Marlene - Jabadabadoooooo......

Vandaag wil ik jullie een tag laten zien met de mooie spullen van Art by Marlene van Studio Light. Deze tag heb ik tijdens een LIVE uitzending gemaakt, dus wil je weten hoe de opbouw is gedaan, bekijk dan het filmpje onder aan deze blogpost.


De basis is een gele tag die uit de Art by Marlene serie komt. Daarop heb ik wat Collage paper geplakt. In het filmpje heb ik het met ModPodge gedaan. Maar omdat dit toch een glans geeft heb ik dit heel voorzichtig aangebracht. Je kunt ook kiezen voor de Liquitex Matte Gel Medium, deze werkt fijner en glanst niet.


Op de achtergrond heb ik nog wat structuur aangebracht met een Bubbles Mask stencil van Dutch Doobadoo. Deze keer heb ik ervoor gekozen om de Graphite Texture Paste van Prima Marketing hiervoor te gebruiken. Hier zit een heel mooi glittertje in.

Ook heb ik her en der nog wat gestempeld op de achtergrond.

Daarna heb ik allerlei plaatjes uit het Die-Cut boekje van Studio Light verzamelt en deze op de tag geplakt. Er zitten heel veel plaatjes in waardoor je er echt leuke creaties mee kunt maken.

Om de plaatjes wat meer eruit te laten springen heb ik overal een schaduw omheen getekend met het zwarte Stabilo All potlood. Voor de finishing touch heb ik nog wat doodles gemaakt met de Signo Uniball zwart en wit.

Wil je weten hoe de opbouw precies gedaan is? Neem dan een kijkje in dit filmpje:


Zou je ook graag zo'n tag willen maken? Met de Studio Light dag op zaterdag 8 september gaan we ook aan de slag met deze leuke artikelen. Er zijn nog een paar plekjes vrij:Ik wil jullie allemaal weer heel hartelijk bedanken voor het bezoekje aan mijn blog. Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag toe.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel: 

Studio Light - ART BY MARLENE - Stansblok A5 Studio Light - ART BY MARLENE - Stansblok A5 01 Studio Light - ART BY MARLENE - A4 Collage Paper 02 Studio Light - ART BY MARLENE Signature Collection - Tags 01Studio Light - ART BY MARLENE - Cling Stamp Background 11 Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Green Oasis Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) Mod Podge - Matte FinishLiquitex - Matte Acrylic Gel Medium - 8ozFinnabair - Art Extravagance - Texture Paste 8.5oz Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Bubbles A6Uni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - Black Stabilo ALL - Black 8046Studio Light - Clearstamp Basics A6 - STAMPSL240

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX