woensdag 25 juli 2018

MemoryDex Cards - Winter Trails

Vandaag wil ik jullie weer eens een Memorydex kaartje laten zien, dit is ook weer erg verslavend om te doen. Het staat super leuk om in de kamer neer te zetten en het zijn ook leuke kleine projectjes.

Wil je weten hoe je dit makkelijk kunt maken? Vanavond, woensdag 25 juli, laat ik dit om 19.30 uur LIVE zien in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep:
http://www.facebook.com/groups/HobbyVision/
Mocht je het leuk vinden? Kijk dan gezellig met mij mee.


Voor dit setje Memory Dex kaartjes heb ik de basis uitgestansd met de nieuwe stansmallen van Studio Light, er zijn in totaal 4 verschillende modellen Memorydex stansjes van Studio Light. Voor de aankleding van deze kaartjes heb ik het A5 stansblok Winter Trails van Studio Light gebruikt. Dit blok is geschikt om 6 mooie kerstkaarten van te maken, maar uit de meeste achtergrondpapiertjes wat erin zitten kan je precies 2 Memorydex kaartjes uithalen. En ook qua opwerking zit er voldoende materiaal in.

Deze stansblokken zijn ook nog voorzien van een super mooie Gold Foil voor een luxe uitstraling.
Om de kaartjes te matten heb ik een bijpassende kleur blauw designpapier uit het paperpad van de Winter Trails gebruikt die halverwege augustus in de winkel zal liggen.


Het enigste wat ik er decoratie nog erbij heb gebruikt is wat touw aan het labeltje, alle overige elementen komen allemaal uit het stansblok.

Heb je de Memorydex kaartjes klaar? Dan kun je deze heel mooi aan de Memory Dex Spinner van Heidi Swapp hangen. Ik heb deze zelf in de woonkamer staan en elke keer doe ik de nieuwste kaartjes weer vooraan. Zo heb je elke keer iets leuks om tegenaan te kijken :-)


De Memory Dex Spinners gaan helaas uit het assortiment bij Heidi Swapp.  Dus wil je nog starten hiermee? Wacht dan niet te lang met de aanschaf van een Spinner.

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Stansblok A5 with Foil - Winter Trails nr.18 PRE-ORDER 5 - Studio Light - Winter Trails - Paperpad PPWT98 Heidi Swapp - Memorydex Spinner - Black Studio Light - Embossing Die Cut - Stencil Essentials SET MEMORYDEX Studio Light - Embossing Die Cut - Stencil Essentials nr.120 Studio Light - Stansblok A5 with Foil - Winter Trails nr.18

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX