maandag 23 juli 2018

#HVZomerMarathon2018 Challenge #6 - Gears

Wie doet er allemaal mee met onze #HVZomerMarathon2018 in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep? Zijn er ook wat volgers van mijn blog die meedoen?

Afgelopen vrijdag is Challenge 6 van start gegaan met als thema: Gears.
In onze Facebookgroep kun je alle informatie hierover vinden en je creatie kun je uploaden in dit fotoalbum:
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1897768490246162&type=3

Dit is mijn creatie geworden:Voor mijzelf ben ik een beetje de uitdaging aangegaan dat ik in dit #HVZomerMarathon2018 boek zoveel mogelijk verschillende technieken / producten etc wil gaan gebruiken, mijzelf ook een beetje uitdagen. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de PanPastels, die had ik al heel erg lang niet meer gebruikt.
Als basis heb ik een witte kaart van 14 x 20 cm van het Strathmore Mixed Media papier gesneden, deze heb ik op kleur gebracht met 3 verschillende kleuren PanPastels (Helaas de kleurnummers niet opgeschreven). Daarna ben ik aan de slag gegaan met diverse mask stencils, deze heb ik eerst aangebracht met VersaMark een een sponge dauber en daar overheen voorzichtig een laagje PanPastel gegaan. Dit heb ik weer netjes gefixeerd met Fixatief.

Daarna nog allerlei stempels gebruikt op de achtergrond. De stempels zijn allemaal van Studio Light. De Gears zijn foam stempels, deze heb ik met VersaMark gestempeld en daarna een laagje PanPastel er overheen gedaan. De andere stempels heb ik met de Versafine Clair inkten gedaan.


De gave klokken met Gears zijn Rice Paper van Stamperia. Dit heb ik met de Acrylic Matte Gel van Liquitex op de creatie aangebracht. 

Daar rondom heen heb ik schaduw aangebracht met de Stabilo All Black en als finishing touch nog wat doodles gemaakt met de Signo Uni-ball Black.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren.
Voor wie ook nog mee wil doen met de #HVZomerMarathon2018 volgt hieronder nog even de flyer. Je kunt nog steeds instappen en mee gaan doen.
Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Stamperia - Rice Paper A4 - Gearwheals & Clocks Liquitex - Matte Acrylic Gel Medium - 8oz Fixative Spray - 500 ml PanPastels - Tools - Soft Art Sponge Angle Round (2) PanPastels - 9ml - Turquoise Shade PanPastels - 9ml - Raw Umber PanPastels - 9ml - Green Tint Studio Light - Mixed Media Foamstamps - FOAMMM06 Studio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS291 Studio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS290 Studio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS289 Versamark - Inktkussen Dazzle - Champagne Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Pinecone Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Morning Mist Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - A5 Geomatric Blocks Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art A5 - Bubbles Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Wyber Joy! Crafts - 3 daubers Stabilo ALL - Black 8046 Uni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - BlackStrathmore -  Mixed Media Paper - Vellum Surface 14 x 21,6 cm - 190 grams

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX