vrijdag 6 juli 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 2 - Gebruik Paars & Oranje

Afgelopen maandag zijn we met iets nieuws gestart in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep, namelijk de #HVZomerMarathon2018. Wat dit precies inhoud kun je vinden in onze Facebookgroep http://www.facebook.com/groups/HobbyVision/ 

We hopen dat jullie dit een leuke actie vinden voor de zomermaanden.


Het is nu vrijdag 6 juli, dus vandaag is het tijd om de tweede Challenge bekend te maken: Gebruik Paars & Oranje op je creatie. Hoe je dat verwerkt? Dat maakt niet uit, zo lang deze 2 kleuren maar echt duidelijk naar voren komen.


Dit is mijn voorbeeld ter inspiratie:


Je mag dus gerust meer kleuren verwerken.

Ik heb weer een basiskaart genomen van 14 x 20 cm van WaterArt papier van Kippers Hobby. 
Als eerst heb ik de prachtige tulpenstempel van Penny Black op de kaart gestempeld en deze heb ik afgedekt met een maskeerpapiertje zodat de bloemen netjes wit blijven.

Daarna heb ik een achtergrond gemaakt met de Hybrid Inks van Nuvo. Ik heb 3 kleuren gebruikt:
Royal Plum, Dried Oregano en Carrot Stick.
Als eerste heb ik een egale achtergrond gemaakt met behulp van de sponsjes van Viva Decor. Daarna heb ik wat inkt op mijn craftsheet gedaan, dit nat gesprayed en daar mijn achtergrond doorheen gehaald. Zo krijg je de kleuren wat mooie in elkaar overgelopen.
Over de achtergrond ben ik gaan werken met wat Mask stencils van Noor! Design. De Hexagons heb ik bewerkt met de witte stempelinkt van Hero Arts - Unicorn. De paarse kringen heb ik met de Nuvo Hybrid ink Royal Plum gedaan.

Verder heb ik wat Script op de achtergrond gestempeld, wat inkt spetters en een tekst gestempeld. Voor de tekst heb ik de Versafine Clair Nocturne gebruikt.

Voor de finishing touch heb ik langs de randen nog een borderstempel van Studio Light gebruikt en her en der wat doodles gemaakt met de zwarte en de witte Signo Uniball pen.

De prachtige tulpen heb ik ingekleurd met de LIGHT markers van Studio Light.

Dit is dus mijn bijdrage voor Challenge 2. Doen jullie ook weer mee?

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Penny Black - Slapstick/Cling - Tulip Bouquet Penny Black - Clearstamp - Birthday Love Hero Arts - Pigment Ink - Unicorn Nuvo - Diamond Hybrid Ink Pads - complete set incl opbergbox Nuvo - Diamond Hybrid Ink Pads - Rose Garden Nuvo - Diamond Hybrid Ink Pads - Sunset Serenade Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) Nellie Snellen - Heat Resistant mat / Craft sheet  Nellie Snellen - Masking paper with whole sticky back  Viva Decor - Vierkante zachte sponsjes Tim Holtz (Tonic) - Stamping Platform 1708E Noor! Design - Clearstamp - Scrap! - Script Noor! Design - Scr@p! - Mask stencils - Bubbles Noor! Design - Scr@p! - Mask Stencil - Bee Happy Studio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS290 Studio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS289 Studio Light - Light Marker - Chique (MARKER05) Studio Light - Light Marker - Bright (MARKER02) Studio Light - Light Marker - Primair (MARKER01)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX