vrijdag 13 juli 2018

HVZomerMarathon2018 - Challenge 3 - Verwerk schelpen

Wie doet er allemaal mee met de #HVZomerMarathon2018 in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep? Voor de 3de Challenge, bedacht door Miranda Bosch-Thurlings, moet je iets maken met schelpen erop verwerkt.

Als je meedoet plaats je de creatie in dit album:
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1869241246432220&type=3

Omdat ik al mijn creaties na die tijd in een boek wil gaan bundelen heb ik dus steeds dezelfde maat kaart, 14 x 20 cm. Deze keer ben ik begonnen met een wit vel Mixed Media Strathmore papier. Hierop ben ik gaan werken met de Distress Oxide inkten om een leuke achtergrond te maken.
Ik heb de volgende kleuren gebruikt: Antique Linen, Gathered Twigs, Broken China en Faded Jeans. De inkt heb ik aangebracht met de Viva Decor sponsjes.


Daarna heb ik met het Fishnet mask stencil van Noor! Design wat motiefjes op de achtergrond aangebracht. Hiervoor heb ik ook de Distress Oxide inkten gebruikt.
Daarna nog wat witte structuurpasta aangebracht, hiervoor heb ik de Bubbles mask van Noor! Design gebruikt.

Daarna ben ik begonnen om de achtergrond te gaan bestempelen. Het zeepaardje en de border komt van een oudere stempel van Noor! Design uit de Under the Sea collectie, maar deze is niet meer leverbaar. De border heb ik gestempeld met de Versafine Clair Pinecone. Ook de schelpen komen van dit stempelset. De schelpen heb ik ook met de Distress Oxide inkten gestempeld.

Verder op de achtergrond nog diverse stempels van Studio Light gebruikt, deze zal ik onder aan deze blogpost laten zien met foto's.


Het is hier lastig te zien, maar op de stempel van de waterdruppels heb ik nog wat Glossy Accents gedaan en een paar glazen transparante cabochons.

Voor de afwerking heb ik nog wat doodles gemaakt met de witte en de zwarte signo Uniball.

Doe jij ook mee met de #HVZomerMarathon2018? In onze Facebookgroep vind je hierover meer informatie:


Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Distress Oxides Ink Pad - Antique Linen Distress Oxides Ink Pad - Gathered Twigs Distress Oxides Ink Pad - Broken ChinaDistress Oxides Ink Pad - Faded Jeans Viva Decor - Vierkante zachte sponsjes Nuvo - Light Mist Spray Bottle (2 stuks)Strathmore -  Mixed Media Paper - Vellum Surface 14 x 21,6 cm - 190 grams Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Pinecone Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Glass beads - Cabochon - 8mm (25 stuks) Studio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS291 Studio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS290 Studio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS289 Noor! Design - Mixd Up! - Mask stencil Fishnet Noor! Design - Scr@p! - Mask stencils - Bubbles Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml Stabilo ALL - White 8052 Stabilo ALL - Black 8046Ranger - Glossy Accents - mini

1 opmerking:

  1. Geweldig, dank vd materialen uitleg, deze is zo mooi!! Oxide inkt heb ik geen kennis van, ben er 4 jr tussen uit geweest boel gemist...lieve gr, Tina Meijer !

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX