woensdag 4 juli 2018

Mixed Media BLOOM

Vandaag wil ik jullie weer een nieuwe creatie laten zien, hierbij ben ik ook aan de slag gegaan met de nieuwste Mixed Media BLOOM lijn van Studio Light. Ik heb mij bij deze creatie laten inspireren door Jolanda de Ronde. Ik zag haar creatie en vooral de kleuren spreken mij enorm aan. Kleuren die ik uit mijzelf niet zo snel gepakt zou hebben, maar ik ben er nu zo happy mee. Zo zie je maar weer, soms gewoon even laten inspireren, proberen... en zo ontdek je vanzelf meer nieuwe kleuren die misschien toch beter bij je passen dan je denkt.Voor de basis van de kaart heb ik de mooie postzegelstans van Studio Light gebruikt uit de Summer of Memories lijn. Het papier waar ik op heb gewerkt is het Mixed Media papier van Strathmore. Daarop ben ik de volgende kleurtjes Distress Oxide aangebracht:
* Fired Brick - * Faded Jeans - * Hickory Smoke

Jolanda had het met acrylverf gedaan, maar aangezien ik nog niet zo van de verf ben heb ik het met inkt gedaan. Daarna de achtergrond wat na gesprayd zodat je een mooi effect krijgt.

Over de achtergrond heb ik wat motiefjes aangebracht met een maskstencil en daarna ben ik gaan stempelen over de achtergrond. Dit keer heb ik gestempeld met de Versafine Clair Nocturne en Morning Mist en met de Hero Arts Unicorn (wit)


Daarna heb ik de paddestoelen gestempeld op een extra stukje papier, dit ingekleurd met de LIGHTmarkers van Studio Light en de Distress Oxide inkten, uitgeknipt en daarna opgeplakt.

Voor de schaduwen rondom de paddestoelen kun je de Stabilo ALL zwart gebruiken.

Voor de finishing touch heb ik nog wat witte Fran-táge Chunky White gebruikt en wat doodles aangebracht met de Signo Uniball Black & White.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Stabilo ALL - Black 8046 Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - NocturneStempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Morning Mist  Distress Oxides Ink Pad - Hickory Smoke Distress Oxides Ink Pad - Fired Brick Distress Oxides Ink Pad - Faded Jeans Distress Oxides Ink Pad - Black Soot Studio Light - Memories of Summer - Cutting and Embossing Die - nr.91 Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB17  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB15  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB13  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB11  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom Mask Stencil MASKMB06 Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Chunky White Hero Arts - Pigment Ink - Unicorn Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) Nellie Snellen - Heat Resistant mat / Craft sheet  Viva Decor - Vierkante zachte sponsjes

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX