maandag 11 juni 2018

My Precious Boy

Vandaag is het mijn beurt om weer iets te laten zien op ons Creative Crew blog. (http://www.hobbyvisiondt.blogspot.com) Deze keer ben ik aan de slag gegaan met het nieuwe papier van Craft-O-Clock. Dit merk hebben wij sinds kort in onze winkel, echt zó mooi!! Dit merk komt uit Polen, het is echt een hele goede kwaliteit papier (mooi stevig) en is heel leuk geprijsd.

Ik heb voor deze kaart het paperpad My Precious Boy gebruikt. Ik heb het grote paperpad gebruikt en daarbij heb ik het aanvullingsset ook gebruikt waar ik alle plaatjes uit geknipt hebt. (Op het moment dat ik dit bericht typ is dit set helaas even uitverkocht, maar hij komt eind van de week weer binnen)


Het model van de kaart is gemaakt met de nieuwe Card Art mal Stepper van Dutch Doobadoo. Een super leuk model waar je best wel veel op kwijt kunt. 
Aan de zijkanten heb ik de nieuwe randmal van Noor! Design verwerkt. Deze heb ik iets kleiner gemaakt omdat hij te lang was om in z'n geheel te gebruiken. Ook de grasrand is van Noor! Design.


In het midden heb ik nog een Doily geplakt, dit is een stans van Studio Light uit de Memories of Summer lijn. Dit is echt een super mooie gedetailleerde mal, maar hij stanst wel heel makkelijk uit! Verder zijn alle plaatjes dus uit het paperpad geknipt zoals ik al eerder schreef. Meer decoratie had deze kaart niet nodig vond ik.

Ik hoop dat ik jullie met deze "simpele" kaart ook weer kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Craft-O-Clock - Paper Collection Set 30,5 x 30,5 cm - My Precious Boy Craft-O-Clock - Paperpad My Precious Boys Extra - 15 x 30 cm Noor! Design - Grasrand Noor! Design - Blauwe mal - Sierrand Studio Light - Memories of Summer - Cutting and Embossing Die - nr.84 Dutch Doobadoo - Dutch Swing Card Art - Stepper

2 opmerkingen:

  1. Oh, die is mooi! Ik vind hem niet zo simpel hoor, er zit nog best veel werk in.
    Mooie zachte kleuren, ik houd ervan voor baby's. Die doily vind ik ook heel mooi; hmmm.... weer iets voor op mijn verlanglijstje, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX