woensdag 20 juni 2018

HobbyVision Challenge #75 - Fererro Rocher Box

Vandaag gaat er op ons HobbyVision DT blog weer een nieuwe Challenge van start. Deze keer heeft ons Creative Crew lid Jolanda Meursen weer een super leuk doosje voor jullie ontworpen. In dit doosje passen precies 2 Fererro Rocher chocolaatjes. Een leuke kleine weggever.

Voor dit doosje kan je een patroon downloaden. 
Dat patroon kan je uitprinten of je gebruikt het studio bestand voor je Silhouette of de SVG bestanden voor de Brother Scan 'n Cut.

Hoe download je dit patroon:
Klik op deze link:

Je ziet nu de verschillende bestanden. Klik op het bestand dat je wilt downloaden.


Klik op het blauwe vak 'Downloaden' en daarna in het vakje wat verschijnt op 'Direct downloaden'


Je ziet nu links onderin je beeldscherm het gekozen bestand staan. Download op deze manier alle bestanden. Klik daarna op het pijltje naast een van de bestanden en kies 'Weergeven in map'

Je komt nu in de map waar de computer ze opgeslagen heeft. Meestal is dit de 'Downloads' map. Je kunt ze nu eventueel verplaatsen naar een map naar keuze zodat je ze later makkelijker terug kunt vinden.

Doe je mee met de Challenge? Zorg er dan voor dat je creatie uiterlijk 18 juli op ons DT blog geplaatst wordt: http://hobbyvisiondt.blogspot.com/2018/06/hobbyvision-challenge-75-ferrero-box.html

Ik heb ook een voorbeeld voor jullie gemaakt, ik heb hiervoor designpapier van Studio Light gebruikt van de grote vellen uit de Ultimate Scrap collectie.


Ik heb hiervoor beide paarse vellen gebruikt, ze zijn echt prachtig. Dit papier is al zo mooi dat je er verder eigenlijk weinig decoratie bij hoeft te doen.


Ik heb er nog een kleine bloementoef bij gemaakt, daarbij heb ik blaadjes gestansd met een stansmal van Studio Light uit de Botanical Garden lijn. De mooie vlinderstans is van Sizzix.

Verder nog een tekst sticker gebruikt van Tim Holtz uit de Small Talk set.

Dit doosje is heel eenvoudig te maken maar toch super leuk om weg te geven. Doe jij mee met de Challenge? http://hobbyvisiondt.blogspot.com/2018/06/hobbyvision-challenge-75-ferrero-box.html

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Scrappapier Ultimate Scrap Collection - nr.10 Studio Light - Scrappapier Ultimate Scrap Collection - nr.9 Sizzix - Thinlits Die Set - Floral Banner set (27pk) 

4 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX