dinsdag 5 juni 2018

Friends are like Sea Shells....

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien met de nieuwste artikelen van Marianne Design. Deze maand zijn er ontzettend gave nautical stansjes uitgekomen, dat is echt een thema waar ik helemaal weg van ben.

Voor de basis van deze kaart heb ik de nieuwste Shape Art mal label van Dutch Doobadoo gebruikt. Een heel neutraal model wat voor veel doeleinden geschikt is.Het papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt komt uit het nieuwe paperpad Seabreeze. In het midden heb ik de gave reddingsboei verwerkt met daarachter een leuk knipvel. Dit is ook een knipvel wat deze maand is uitgekomen.
Achter de reddingsboei heb ik wat visnet verwerkt, dit is een stans van Marianne Design van vorig jaar, maar die blijft gewoon echt geweldig.

Ook heb ik nog een leuke label achter de reddingsboei geplakt, deze heb ik gemaakt met de 3-in-1 Tag punch van Vaessen Creative.

De tekst is een nieuwe stempel, deze heb ik op een soort vaandel gestempeld en deze met wat foamtape opgeplakt zodat hij echt bovenop de kaart ligt.


Verder nog een gave stormlamp, deze heb ik uit rood cardstock gestansd. Daarvoor wat plaatjes van schelpen, een zeepaardje en een camera wat ik uit het knipvel en het paperpad heb geknipt. Ook de houten paal met strand/zee aan de linkerkant komt van het knipvel.

Het zeewier is gemaakt met een Craftable van afgelopen jaar, ook deze kan weer heel goed gecombineerd worden met de nieuwe artikelen van dit jaar.

Wil je weten wat er afgelopen maand allemaal is uitgekomen van Marianne Design? Afgelopen zondag heb ik dit LIVE laten zien op Facebook, het filmpje kun je hier terugkijken:


Zou je ook graag bovenstaande creatie willen maken? We hebben ook een actieset gemaakt van een aantal van deze producten:

https://www.hobbyvision.nl/detail/2053318/actieset-seabreeze.htm


In het set zitten alleen de nieuwste artikelen. Heb je de oudere mallen niet in huis? Dan zou je die nog extra kunnen bestellen of je past de kaart aan met producten die je wel zelf in huis hebt.

Ik hoop dat ik jullie weer kan inspireren met deze creatie. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Marianne Design - Paperpad A5 - Seabreeze Marianne Design - Creatable - Hurricane Lamp Marianne Design - Creatable - Nautical Set Marianne Design - Knipvel - Els Weezenbeek Seabreeze 2 Marianne Design - Clearstamp - Beach sentiments Marianne Design - Craftable - Coral Marianne Design - Craftable Tiny`s Fishnet Craftable - Tiny`s Ocean set Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Bookmark 2 Hemp cord naturel - 0,8mm x 100m Vaessen Creative - 3 in 1 Tag Punch 

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi kaartje met de nieuwe spullen van MD! Die kleine stansjes is een goede set, niet duur en veel keus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart Jenine. Heb ook de mallen net in huis en popel om daarmee aan de gang te gaan! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX