zaterdag 16 juni 2018

DIY pakket - Notebox

Jolanda Meursen uit ons Creative Crew maakt elke keer super leuke patronen voor ons de exclusief te verkrijgen zijn in een DIY pakket. Het nieuwste pakket is een hele leuke Notebox waarin ruimte is voor wat pennen en wat notitieblaadjes. Die notitieblaadjes kun je weer scheiden door 4 tabbladen die erin zitten.

Jolanda heeft het originele voorbeeld gemaakt, in het pakket zit dus standaard het paperpad Morning Dreams II van Craft-O-Clock. Ik vond het alleen niet leuk om exact hetzelfde voorbeeld te maken, ik wilde graag laten zien dat je, zodra je het eerste pakket hebt aangeschaft, je hem daarna altijd nog kunt maken met een eigen gekozen designpapiertje :-) Het is ook echt een leuk idee om cadeau te geven.


Ik heb voor mijn voorbeeld het paperpad Always Together van Craft-O-Clock gebruikt. Deze heeft ook echt prachtige kleuren. De losse items die ik heb opgeplakt zijn ook allemaal uit het paperpad geknipt.De bloemendoily aan de zijkant is ook uit het designpapier geknipt. Bovenlangs nog een klein stukje kant wat in het DIY pakket zit. Aan de rechterkant zie je 2 kleine schattige labeltjes, deze zijn gemaakt met de Little Happiness mal Labels van Noor! Design wat ook in het DIY pakket zit.


Ik heb ervoor gekozen om de tabbladen aan beide kanten exact hetzelfde te doen, dus vandaar dat ik er maar 4 op de foto heb gezet. Ook deze items zoals de vogelkooitjes, de banners en de teksten zitten allemaal in het paperpad.Ik vond het echt een leuk project om te maken. Wil je hem ook graag maken? Het DIY pakket kun je hier vinden in de webwinkel. Nogmaals, ik heb dus ander designpapier gebruikt, het originele pakket is alleen verkrijgbaar met het paperpad Morning Dreams II. Het patroon wordt ook absoluut niet los verkocht, is enkel verkrijgbaar in pakketvorm.


Dit is het voorbeeld van Jolanda:

Ik hoop dat ik jullie weer kan inspireren met mijn voorbeeld.  Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

DIY pakket Notebox Morning Dreams  Craft-O-Clock - Paper Collection Set 15,2 x 15,2 cm - Always Together Noor! Design - Little Happiness - Labels Staedtler - Triplus fineliner - doos 36 kl. (26 + 10)

3 opmerkingen:

  1. Super leuk! Zowel die van jouw hand als die van Jolanda zijn erg leuke cadeautjes om weg te geven (maar zeker ook leuk voor eigen gebruik)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah... kijk zoiets maak je voor jezelf. Dat is ook wel eens leuk! Heel mooi gedaan!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX