zondag 24 juni 2018

Mixed Media Bloom - Just be You

Van Studio Light is er weer een nieuwe Mixed Media lijn uitgekomen, deze keer is de lijn ontworpen door Miranda van den Bosch.

Ik ben hiermee aan de slag gegaan ter voorbereiding op een LIVE uitzending voor maandag 25 juni om 19.30 uur. Ik wil altijd van tevoren even een voorbeeld gemaakt hebben zodat ik 's avonds een beetje een idee heb wat ik wil gaan maken. Uiteraard ga ik tijdens de live nog weer een andere creatie maken in andere kleuren.

Nu eerst over naar deze creatie. Ik heb voor de basis een nieuwe Shape Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt die in de loop van de week bij ons binnen zal komen. Ik heb de mal nagetekend op het WaterArt papier van Kippers Hobby en daarna met Distress Oxide inkt de achtergrond gemaakt.


De kleuren inkt die ik deze keer heb gebruikt zijn: Broken China, Salty Ocean, Fossilized Amber. Deze heb ik aangebracht met de vierkante sponsjes van Viva Decor. Daarna heb ik wat water op de achtergrond gesprayed waardoor de Oxide gaat werken en je een heel leuk effect krijgt.


Daarna kun je over de achtergrond gaan stempelen of wat mask stencils gaan gebruiken. In dit geval heb ik de Mask met de sterren gebruikt, hiervoor heb ik de witte Unicorn inkt van Hero Arts gebruikt. (Met een vinger dabber aangebracht)

De achtergrondstempels uit de Bloom lijn heb ik gestempeld met Versafine Clear Morning Mist en Nocturne. De gekleurde stempels heb ik met de Distress Oxide inkten gestempeld.


Verder heb ik nog wat mooie stempels ingekleurd met de LIGHT markers van Studio Light en daar rondom nog wat schaduw aangebracht.

Voor de finishing touch heb ik wat Fran-tage Chunky White gebruikt en Doodles gemaakt met de Sharpie Pen Black & White.

Wil je weten hoe ik zoiets maak? Kijk dan maandagavond 25 juni live mee om 19.30 uur in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep.

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

PRE-ORDER 10 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - 2luik A5 Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB18  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB17  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB16  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB15  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB14  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB11  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom Mask Stencil MASKMB07 Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) Nellie Snellen - Heat Resistant mat / Craft sheet  Distress Oxides Ink Pad - Salty Ocean Distress Oxides Ink Pad - Fossilized Amber Distress Oxides Ink Pad - Broken China Uni-Ball Signo - Broad Point Gel Pen - Black Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White Hero Arts - Pigment Ink - Unicorn Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Chunky White Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Morning Mist Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Viva Decor - Vierkante zachte sponsjes Studio Light - Light Marker - Bright (MARKER02) Studio Light - Light Marker - Primair (MARKER01) WaterArt Aquarelpapier - 20 sheets / A4 / 185 grs

5 opmerkingen:

 1. Lovely,

  Now I have to add that Dutch DoBaDoo stencil to my order before it ship

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of course that is no problem, you can send an email to info@hobbyvision.nl and they will add it to your order :-)

   Verwijderen
 2. Super leuk en vanavond ga ik zeker kijken Jenine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fantastisch Jenine, heel erg mooi gemaakt. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX