donderdag 14 juni 2018

Memorydex Card - Adventure Awaits You

Memorydex kaarten maken is op moment helemaal in. Dit zijn ook leuke kleine kaartjes die je ook nog een keer klaar hebt en toch kun je er best wel veel verschillende materialen op kwijt.

Van Dutch Doobadoo zijn er nu wat kant-en-klare witte Memorydex kaartjes, die heb ik bij deze creatie ook als basis gebruikt. Wat ik wel merkte is dat het papier niet al té veel water aan kan (en ik was nogal druk aan het sprayen met water, haha, dus een goede leer voor de volgende keer)Voor deze Memorydex kaart heb ik de nieuwe Nuvo Hybrid inkt gebruikt, de kleuren uit dit setje Sea Siren spreken mij wel echt heel erg aan. Ik heb als eerste de 3 kleuren op de ondergrond aangebracht met mijn blending tool. Daarna wat inkt op mijn craftsheet gestempeld, wat water er bij gesprayed en toen mijn kaartje door de inkt gehaald. Dit heb ik weer droog gefohnd. Zo krijg je vanzelf een super mooie achtergrond.

Daarna heb ik nog allerlei mask stencils van Noor! Design gebruikt en die met een blending tool aangebracht. Ook hiervoor heb ik gewoon de Hybrid inkt gebruikt, je kunt daar dus prima mee blenden.

Daarna heb ik allerlei mooie stempels van Studio Light op de achtergrond gestempeld. Hiervoor heb ik de Versafine Clair Nocturne gebruikt.


De luchtballon heb ik ook gewoon op de achtergrond gestempeld en daarna met de Luminance potloden van Caran d'Ache ingekleurd.
Voor de finishing touch heb ik overal nog wat doodles aangebracht en wat tekst stickers van Tim Holtz.

Voor de Doodles heb ik de Steadtler pigment pennen gebruikt en de witte Signo Uniball pen.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Memory Dex Cards - WhiteStudio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS290 Studio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS288  Noor! Design - Scr@p! - Mask stencils - Bubbles Noor! Design - Scr@p! - Mask Stencil - Bee Happy Joy! Crafts - Mini Inkt Blending Tool 2st Nuvo - Diamond Hybrid Ink Pads - complete set incl opbergbox Nuvo - Diamond Hybrid Ink Pads - Sea Siren Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) Nellie Snellen - Heat Resistant mat / Craft sheet  Kleurpotlood Caran d`Ache - Luminance 6901 - Set á 76 stuks   2 blenders Staedtler Pigment liner Fineliner - Box 6 st. (4+2) 308 SB6P Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX