dinsdag 12 juni 2018

I just wanted to say THANK YOU

Kaarten maken in het nautische thema doe ik ontzettend graag, maar dat hadden jullie inmiddels misschien al wel gemerkt. Vind dat een heerlijk thema om mee aan de slag te gaan, je kunt er zoveel verschillende leuke producten op kwijt.

Vandaag wil ik jullie een mooie vuurtoren laten zien, gemaakt met de Card Art mal Lighthouse van Dutch Doobadoo. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met een oudere papierlijn van Studio Light, namelijk de Summer Feelings. Dit blijft toch echt een super mooie lijn om mee te werken.Het plaatje in het midden komt ook uit de Summer Feelings lijn. Daarachter zit een prachtige witte doily, deze is gemaakt met een stans van Studio Light. Deze is zo mooi fijntjes en gedetailleerd.  Daarachter heb ik nog wat visnet verwerkt, dit heb ik gemaakt met de Craftable van Marianne Design. Ook heb ik er nog 2 kleine labels achter verstopt.

Bovenaan heb ik nog een kompas gehangen, ook nog een stukje visnet en wat mooie zeemeeuwen.


Onderaan heb ik een heel tafereeltje gemaakt van diverse stansmallen. Zo heb ik een mooie houten paal gemaakt met een nieuwe Creatable van Marianne Design. Daarop heb ik de nieuwe Beach teksten gestempeld met de Hero Arts inkt Unicorn, een mooie witte dekkende inkt. 
Verder nog een mooi houten hek, wat slippertjes, zeewier en een anker.

Al met al is er weer genoeg te bekijken op deze creatie. Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Lighthouse Marianne Design - Creatable - Wooden Signpost Marianne Design - Craftable - Dune fence Marianne Design - Craftable Tiny`s Fishnet Marianne Design - Craftable - Coral Craftable - Tiny`s Ocean setMarianne Design - Clearstamp - Beach sentiments Stansvel Studio Light - Summer Feelings nr. 571 Basispapier Studio Light - Summer Feelings nr. 238 Basispapier Studio Light - Summer Feelings nr. 237 Studio Light - Memories of Summer - Cutting and Embossing Die - nr.84 Studio Light - Memories of Summer - Cutting and Embossing Die - nr.87 Studio Light - Memories of Summer - Cutting and Embossing Die - nr.88 Hero Arts - Pigment Ink - UnicornHemp cord naturel - 0,8mm x 100m

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX