maandag 30 april 2018

DIY pakket - Bloemenvaas So Spring

We hebben weer iets nieuws in onze (web)winkel, namelijk een super leuk DIY pakket van een Bloemenvaasje. Dit patroon is ontworpen door ons nieuwe Creative Crew lid Jolanda Meursen. Dit patroon is exclusief verkrijgbaar in dit pakket en wordt ook niet los verkocht.In dit pakket zit al het designpapier, het cardstock, de stansmal om de bloemen te maken, het FlowerFoam en een stukje lint.
Enigste wat je zelf nog nodig bent is lijm, tape, meeldraden en stempelinkt.

Lijkt het je een leuk pakket? Deze is te bestellen via onze webwinkel voor € 15,95.


In het pakket zit ook een stansvel uit de So Spring lijn van Studio Light, hiermee kun je de zijkanten van het doosje gaan decoreren. Hier nog even een foto van de andere kant.Ik heb de FlowerFoam bloemen op kleur gebracht met de VersaMagic inkt. Ik heb hiervoor de kleuren Mango Madness, Pretty Petunia en Spanish Olive gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met dit doosje en dat jullie dit soort pakketjes ook leuk vinden om te gaan maken. Mocht het een succes worden dan gaan we hier zeker mee verder :-)

Ik wil jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag wensen. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


DIY pakket - Bloemenvaas So Spring VersaMagic - Mango Madness VersaMagic - Pretty Petunia VersaMagic - Spanish Olive Leane Creatief - Flower foam sheets a4 White Leane Creatief - Meeldraden - pearl  yellow Studio Light - So Spring - Basisvel A4 BASISSS252 Studio Light - So Spring - Basisvel A4 BASISSS253 Studio Light - So Spring - Stansvel EASY608 Studio Light - Stansmal - 3D Flowers nr.94


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX