woensdag 25 april 2018

Timeless Flowers - Liefde, Gezondheid & Geluk

De nieuwste Dutch Doobadoo collectie ligt weer in de winkels. Ik ben alvast aan de slag gegaan met de nieuwe vouwkaart om te laten zien wat voor leuk model dit is.

Wil je graag zien hoe je deze kaart moet vouwen? Kijk dan vanavond (25 april) mee tijdens de LIVE uitzending in onze Facebookgroep http://www.facebook.com.groups/HobbyVision/. Dan laat ik dit voorbeeld even zien. Ik start om 19.30 uur.


Ik heb voor deze creatie de nieuwe Timeless Flowers lijn van Precious Marieke gebruikt. Het designpapier komt uit het paperpad. Het papier is al erg mooi, dus ik heb niet zo heel veel ter decoratie gedaan.

Op de voorkant van de kaart heb ik de Clematis Ovaal uit de Timeless Flowers lijn gebruikt. Daarop heb ik een mooi 3D plaatje uit dezelfde lijn gebruikt en ook de tekst komt uit het stempelset van deze serie. Een hele mooie complete serie die goed te combineren is.

Het groene takje achter de bloemen komt uit de Vintage Flowers lijn van Jeanine's Art. De mooie bloemen heb ik uit wit FlowerFoam gestansd en lichtjes opgebold.


Ook in het midden heb ik nog een kleine decoratie geplakt. De ovaal heb ik uitgestansd en het plaatje heb ik uit het paperpad uitgeknipt. In het midden een kleine tekst gestempeld. Ik heb hiervoor de Versamagic Pretty Petunia gebruikt en daar overheen de transparante embossingpoeder gestrooid voor een extra glanslaagje.

De libelles komen van een Paper Art vel van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel. 

PRE-ORDER 1 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Diagonal Fold Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Insecten Linnenpakket - SC - Precious Marieke - Timeless Flowers Stansmal Precious Marieke - Timeless Flowers - Clematis Oval Stansmal Precious Marieke - Timeless Flowers - Clematis Trio Textstamp - Precious Marieke - Timeless Flowers Paperpack - Precious Marieke - Timeless Flowers Push Out - Precious Marieke - Timeless Flowers - Roses Stansmal Jeanine`s Art - Vintage Flowers - Vintage Foliage WOW embossingpoeder - Clear Gloss - Super Fine VersaMagic - Spring Pansy Leane Creatief - Flower foam sheets a4 White

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX