donderdag 19 april 2018

Some People, Like Flowers, Give Pleasure...

Op deze mooie zomerse dag wil ik jullie een fris en vrolijk gekleurde bloemenkaart laten zien.


Studio Light heeft onlangs een paar prachtige bloemenstempels weer uitgebracht in de Basic stempellijn en dit is er 1 van. Ik blijf wel echt fan van de bloemenstempels van Studio Light.

Ik heb de stempel eerst afgedrukt met Versamark inkt Dazzle Champagne op het WaterArt Aquarelpapier. Hier heb ik de WOW embossingpoeder Bright White Super Fine overheen gestrooid en dit verhit met de heattool. 

Daarna ben ik gaan inkleuren. Hiervoor heb ik de LIGHT markers van Studio Light gebruikt, deze kleuren echt heel erg fijn. De gebruikte kleurtjes staan vermeld op de foto.
De schaduw heb ik gemaakt met de kleur GG3.

Voor de achtergrond heb ik nog een mooie Background stempel van Studio Light gebruikt. Deze heb ik gestempeld met de Versamagic inkt.
Ook de tekst heb ik gestempeld met Versamagic inkt. Hier overheen heb ik de Clear Gloss embossingpoeder van WOW gestrooid voor een mooi glanslaagje. Versamagic droogt wat langzamer waardoor de embossingpoeder aan deze inkt blijft plakken, je hebt hierbij dus niet de Versamark (transparante) inkt nodig.

Ik hoop dat dit zo voor jullie duidelijk is :-)

Ik wil jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag wensen. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.Studio Light - Clearstamps Basics - STAMPSL270 Clearstamp Studio Light - Stamp Basics nr.184 WOW embossingpoeder - Clear Gloss - Super Fine WOW embossingpoeder - Bright White - Super Fine EK tools - Powder Tool Applicator Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) Versamark - Inktkussen Dazzle - ChampagneVersaMagic - Pretty Petunia Studio Light - Light Marker - COMPLETE SET 


2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX