zondag 15 april 2018

Swingcard met labels - Lente

Het heeft eventjes geduurd, maar ik heb eindelijk mijn creatie af waar ik tijdens de LIVE uitzending van 25 maart mee aan de slag ben gegaan.
Wil je deze creatie ook graag maken? De werkbeschrijving en de link naar de video kun je ook in deze blogpost vinden:Voor deze kaart ben ik aan de slag gegaan met het paperpad White Flowers van Joy! Crafts, deze heeft wel ontzettend mooie frisse kleurtjes. Voor wat extra body heb ik er nog wat houtstructuur papier bij gebruikt uit het paperpad Wood Texture van Noor! Design.

Omdat het zulk mooi fris papier is heb ik er een voorjaarskaartje van gemaakt. De tekst Lente is gemaakt met de Alfabet banner set van Noor! Design.
Langs de randen heb ik de prachtige nieuwe randmal met bloemen en vlinders gebruikt. Wat is deze weer mooi hè?
Bij dit thema past ook het One of a Kind - Spring set van Noor! Design heel erg goed. In dat set zit o.a. het mooie hek, de bloempotten, de schop en de bezem. Voor het gras heb ik de Vintage Fourishes grasrand gebruikt.

In het midden achter de grote bloem heb ik nog de Sketchy mallen van Joy! Crafts gebruikt.


In deze kaart zitten ook nog 4 labels verwerkt. Op 2 labels heb ik een tekst gestempeld met VersaMark en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid.
Op de andere 2 labels heb ik een kleine Vintage Flourishes tag verwerkt en daarop kleine bloemetjes geplakt die ik uitgestansd heb met de Little Happiness bloemenmal.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wil je ook graag dit model kaart maken? Bekijk dan de video op ons YouTube kanaal:


Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in onze webwinkel.

Noor! Design - One of a Kind - Alphabet banners set Noor! Design - Blauwe mal - Border Butterfly & Daisies Noor! Design - Scr@p! - Design papier - Wood Notebook Joy! Crafts - Paperpad A4 - White Flowers Joy! Crafts - Tacky Tape 6mm Joy! Crafts - Paper for Cardmaking - Cardstock linnen white A4 Joy! Crafts - Cutting & Embossingstencil - Sketch Art - Circle & Squares Noor! Design - Grasrand Noor! Design - One of a Kind - Spring set Noor! Design - Vintage Flourishes - Label gestikt Noor! Design - Little Happiness - Flowers Joy! Crafts - Artificial Flower - Naturel SpiraalVersamark - Inktkussen Dazzle - Champagne WOW! Embossingpoeder - Large 160 ml - Opaque Bright White Super Fine

1 opmerking:

  1. Onwijs leuk kaartje geworden, zet hem op mijn te maken lijstje...
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX