maandag 9 april 2018

AALL & CREATE - You give me wings

Vandaag wil ik jullie weer een creatie laten zien met de prachtige stempels van AALL & CREATE. Het is op moment 1 van mijn favoriete merken om mee te werken.


Zeker in combinatie met de Distress Oxide inkten is dit super leuk om mee te spelen, je kunt er zoveel kanten mee op. Deze keer een kaartje met iets fellere kleurtjes.
Voor de basis van de kaart heb ik de nieuwe Swing Card Art mal van Dutch Doobadoo genomen. Deze heb ik nagetekend op het Water Art papier. Ik heb eerst de achtergrond overigens op kleur gebracht en heb daarna pas de Swing Card uitgeknipt, dat leek mij makkelijker zodat het achtergrondpatroon een beetje leuk doorloopt :-)

Ik heb voor deze kaart de volgende kleuren Distress Oxide gebruikt:
Blueprint Sketch - Twisted Citron - Lucky Clover - Mermaid Lagoon

Dit geeft een verrassend frisse look toch?


Over de achtergrond heb ik eerst wat patronen aangebracht met een mask stencil en de Distress Oxide inkten. Daarna ben ik her en der nog wat gaan stempelen. Het stempelen heb ik zowel met de Distress  Oxide gedaan als met de Versafine Morning Mist.

De teksten heb ik gestempeld met de Versafine Clair Warm Breeze en heb hier, toen de inkt nog nat was, WOW embossingpoeder Clear Gloss Super Fine overheen gestrooid. Hierdoor krijgt je tekst een donkerdere kleur en ook gelijk een mooi glanslaagje.

In het midden heb ik deze keer een flinke "bloementoef" gemaakt. Een paar gekochte bloemen, maar ook wat bloemen die ik zelf gemaakt heb met het FlowerFoam van Leane Creatief. De bloemen heb ik op kleur gebracht met de Finnabair Sparks verf - Mermaid Sparkle.
Voor de finisihing touch nog wat highlights gemaakt met de Signo Uniball zwart en wit.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel:

 AALL & CREATE - Clearstamp Border - set #34 AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #47 AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #46 AALL & CREATE - Stencil set #16WaterArt Aquarelpapier - 20 sheets / A4 / 185 grs Dutch Doobadoo - Dutch Swing Card Art - CircleNuvo - Light Mist Spray Bottle (2 stuks)Viva Decor - Vierkante zachte sponsjes  Tombow - Mono Sand Eraser Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - WhiteUni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - Black Tim Holtz (Tonic) - Stamping Platform 1708E Nellie Snellen - Heat Resistant mat / Craft sheet  Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug)WOW embossingpoeder - Clear Gloss - Super Fine Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Warm Breeze Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Morning Mist  Stempelinkt - StazOn Midi - Jet Black Distress Oxides Ink Pad - Blueprint Sketch Distress Oxides Ink Pad - Twisted Citron Distress Oxides Ink Pad - Mermaid Lagoon Distress Oxides Ink Pad - Lucky Clover Marianne Design - Craftables - Herbes & Leaves Marianne Design - Craftables - Flowers Succulent (pointed) Leane Creatief - Flower foam sheets a4 Off White Leane Creatief - Meeldraden - black Finnabair Art Alchemy - Acrylic Paint - Sparks - Mermaid SparkleTim Holtz - Filmstrip ribbon1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX