zaterdag 27 augustus 2016

Wild Rose Studio - Flower & Mouse

Vandaag wil ik jullie dit cadeaudoosje laten zien, gemaakt met de nieuwe Card Art mal Lantaarn van Dutch Doobadoo die sinds gisteren in de winkels ligt.



Het is eigenlijk een lantaarn, maar ook heel geschikt als doosje toch? Ik heb er een herfstdoosje van gemaakt en heb hiervoor het paperpad Harvest Meadow van Wild Rose Studio voor gebruikt.


Op de voorkant heb ik de stempel Mouse and Flower gebruikt. Deze heb ik ingekleurd met de La Petite Aquarelle van Sennelier. Voor de tekst GIFT heb ik een alfabet stans van CraftEmotions gebruikt. Deze heb ik uit Kraft cardstock gestansd. Voor het stansen heb ik eerst het Easy Connect Craft Tape gebruikt. Dit is dubbelzijdig tape wat je achter je papier plakt, daarna stans je het alfabet uit en zo heb je van je letters kleine stickertjes gemaakt. Op deze manier heb je niks geen geknoei met lijm.


Bovenop heb ik nog een strik gemaakt van groen jute lint, raffia en wat herfst decoratie geplakt.


Rondom het doosje heb ik de mooie paddestoelen rand van CraftEmotions gebruikt. Op de paddestoelen heb ik wat witte stipjes gemaakt.
De denneappels zijn ook uitgestansd met een stans van CraftEmotions, en ook hier weer de alfabet stans gebruikt. 

Ik hoop dat ik jullie met dit doosje weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - Lantaarn Clearstamp - Wild Rose Studio - Mouse and Flower Paperpad - Wild Rose Studio - Harvest Meadow CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 65mm Stansmal CraftEmotions - Alfabet Hoofdletters Stansmal CraftEmotions - Autumn Woods - Rand met paddestoelen Stansmal CraftEmotions - Autumn Woods - Denneappels PRE-ORDER 2 - Lint CraftEmotions - Lino Mosgroen 15mm x 2,5 meterSennelier - La Petite Aquarelle - set 24 halve napjes N131681.00 Aquarelpapier Terschelling - Glad Schut - 300 grams - 18 x 24 cm

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX