maandag 22 augustus 2016

DDBD Card Art ster - Frozen Forest

Het duurt niet zo lang meer voordat deze geweldige Frozen Forest lijn van Studio Light in de winkels zal liggen. Ik was zo'n bofbips dat ik er alvast mee aan de slag mocht gaan en heb er deze creatie van gemaakt.

De basis is gemaakt met de Card Art mal Ster van Dutch Doobadoo. Echt een super leuk model waar je heel veel op kwijt kan.


Ik heb om de kaart heen een strik gedaan zodat je hem ook nog goed kan sluiten. Je moet dan wel even opletten dat je aan de binnenkant niet een té dikke versiering verwerkt :-)
De label met Merry & Bright komt van een stansvel.


Aan de binnenkant heb ik allemaal stansvellen uit de serie van de Frozen Forest gebruikt. Wat is die vos ook gaaf hé?


Bovenlangs heb ik de sterrenrand 6002/2042 van Noor! Design verwerkt. Deze heb ik iets ingekort omdat deze te groot was achter de kaart.
Achter het plaatje van de vos heb ik nog de blauwe mal Viewmaster 6002/0451 van Noor! Design verwerkt. Daarachter nog wat bruin grasvezel.


Ook heb ik nog wat Cardboard Art sterren van Dutch Doobadoo verwerkt. Als je de bovenkant hieraf haalt komt het mooie geribbelde tevoorschijn. Ik vind dit persoonlijk mooier, dan krijg je nog een beetje een stoere uitstraling.

Aan de rechterkant ook nog wat schaatsjes, deze zijn gemaakt met de Noor! Design Winter Wishes Iceskates 6002/2055.


Voor de afwerking heb ik nog wat bloemetjes gebruikt, wat scrappersfloss en sneeuw gemaakt met de foamball clay van CraftEmotions.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

PRE-ORDER 1 - Studio Light - Frozen Forest - Stansvel EASYFF534 PRE-ORDER 1 - Studio Light - Frozen Forest - Scrappapier SCRAPFF01 CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit Noor! Design - Winter Wishes - Circle Stars Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - Oudhollandse schaatsen  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Viewmaster Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Ster Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Sterren  DecoArt Media - Crackle Paint White
2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX