maandag 8 augustus 2016

Marianne Design - Demo CreaSpektakel Kampen op 20 augustus

Op zaterdag 20 augustus is er weer het gezellige CreaSpektakel in Kampen. Wij zijn er al een paar keer geweest, het is altijd een super gezellige dag.

Wij zullen in de winkelstraat staan met een verkoopstand. Bij onze verkoopstand zal ik een demo gaan geven met de Marianne Design producten in combinatie met de mallen van Dutch Doobadoo. Dit is 1 van de kaartjes die op mijn demotafel te zien is.


De basis is gemaakt met de Shape Art mal Label frame 470.713.137. Echt een super leuk model weer waar je veel op kwijt kan.
Het papier wat ik heb gebruikt komt uit het Canadian Fall paperpad PK9138van Marianne Design.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames Ornament Marianne Design - Pretty Paper Bloc - Canadian fall


Op het eerste luikje heb ik de helft van de Leaf Doily LR0430 gebruikt. De grote blaadjes zitten ook in dit setje. Op de blaadjes heb ik wat druppels gemaakt, hiervoor heb ik de Dimensional Magic van ModPodge gebruikt.


Onderaan nog een beetje mos verwerkt, achter het mos nog 2 mooie tonnen LR0434 en een hark LR0433. Deze zijn ook gemaakt met de nieuwe Creatables van Marianne Design.


Het knipvel van het vosje is ook van Marianne Design. Onder het knipvel heb ik allemaal herfstblaadjes geplakt, deze zijn gemaakt met de Craftable CR1336. Deze stansmallen zijn ideaal, want je hoeft maar 1x te draaien en je hebt al 13 kleine herfstblaadjes.
Ook op deze blaadjes heb ik weer wat druppels gemaakt met de ModPodge.


Op het laatste luikje de andere helft van de Leaf Doily. Bovenaan heb ik 3 "parels" geplakt, dit zijn de Enamel Dots Pink&Mint van Marianne Design.
De letters Herfst zijn gemaakt met de Collectable COL1397. Om dit makkelijk op te plakken heb ik er eerst EasyConnect Craft Tape van CraftEmotions achter geplakt. Zo krijg je er een stickers van en hoef je niks meer te knoeien met lijm.


Ik hoop dat ik jullie met deze herfstkaart kan inspireren. Wil je hem in het echt bekijken? Kom dan naar het CreaSpektakel in Kampen. Klik hier voor meer info:


Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames Ornament Marianne Design - Pretty Paper Bloc - Canadian fall Marianne Design - Knipvel Autumn Animals - Fox Marianne Design - Creatables - Leaf Doily Marianne Design - Creatables - Broom Marianne Design - Creatables - Barrel  MD Craftables - Punch Die - Autumn Leaves  Marianne Design - Project NL - Enamel Adhesive stickers - Pink & MintCollectable Marianne Design - Charming Alphabet CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 65mm ModPodge - Dimensional Magic Prima Marketing Distress toolDistress Inkt - Mini - Gathered Twigs

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX