maandag 15 augustus 2016

Noor! Design Team - Crafty Boutique Winter Wonderland

Vandaag wil ik jullie een leuk nieuwtje vertellen :) Na een pauze van ruim 2 jaar zal ik vanaf september het Noor! Design team weer gaan versterken en af en toe weer blogposten ga schrijven voor Noor! Design :)

Nu ik weer een eigen hobbykamer heb en alles langzamerhand weer aardig op de rit begint te komen, wil ik weer wat oude dingen op gaan pakken, maar ook wat nieuwe uitdagingen weer aangaan :-)

Dat ik weer bij Noor! Design ga "werken" betekend niet dat ik geen andere merken meer zal gaan gebruiken. Ik heb gelukkig goede afspraken kunnen maken dat ik ook voor andere merken mag blijven bloggen :) Want komende tijd zullen jullie blogposten bij meerdere bekende hobbymerken voorbij gaan komen zoals Marianne Design, Crealies, CraftEmotions, Dutch Doobadoo, Studio Light, Kippers, Sizzix etc.
Ik "moet" deze kaarten toch maken voor mijn eigen blog / eigen winkel, en op deze manier kunnen de groothandels ook gebruik maken van mijn voorbeelden :) Ik weet dat het veel lijkt, maar het is voor mij natuurlijk ook werk, niet alleen maar hobby. Ik moet er mijn brood mee verdienen :-) 

Ik ben in ieder geval mega happy dat het op deze manier kan....en ik heb ook keiveel zin om weer aan de slag te gaan!! Dit is mijn eerste kaartje om mijn "comeback" bekend te maken, gemaakt met de nieuwe Crafty Boutique - Winter Wonderland set die vanaf woensdag in de winkels ligt.

Na de Knotsgekke Kaartendagen ga ik pas echt meedraaien bij Noor! Design, komende weken zijn nog iets te druk voor mij :-)


In dit set zitten 8 vel dubbelzijdig A4 designpaper, een Shape Art mal en een mooie stansmal van sterren. Ik heb er deze winterse kaart van gemaakt. De basis is van wit kaartkarton met daarop het designpapier uit het set. Voor de afwerking heb ik diverse stansjes van Noor! Design gebruikt. Zo zie je op de trapjes de mooie Happy Holidays rendieren en kerstbomen.


Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Happy Holidays - Reindeers Noor! Design - Happy Holidays - Kerstbomen


Rechts onder zie je nog de mooie hoek met ijskristallen, deze prachtige mal zit in het Crafty Boutique set.

Noor! Design - Happy Holidays - Santa with sleigh Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristal Cirkel 

Aan de linkerkant de Winter Wishes ijskristal. In het midden een cirkel geplakt en daarop nog de Happy Holidays Santa with Sleigh verwerkt.

Voor de afwerking nog wat sneeuwbolletjes op de kaart geplakt, wat scrappersfloss, belletjes en een tekst met label stickers.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

PRE-ORDER 3 - Joy! Crafts - Crafty Boutique - Winter Wonderland Noor! Design - Happy Holidays - Kerstbomen Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Happy Holidays - Reindeers Noor! Design - Happy Holidays - Santa with sleigh Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristal Cirkel Scrappersfloss Karen Foster - Bone DecoArt Media - Crackle Paint WhiteSneeuwbolletjes

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX