dinsdag 31 mei 2016

Sizzix DT - For the Birds

Vandaag mag ik jullie weer iets laten zien op het blog van Sizzix. (http://www.sizzix.co.uk/blog/for-the-birds/)  In mijn DT pakket zat de leuke stans van de Birdhouse, hier wilde ik wel eens wat mee gaan maken. In de verpakking zitten in totaal 13 stansjes om een leuk vogelhuisje te maken. 


Ik ben begonnen met alles uit wit kaartkarton te stansen. Het frame van het vogelhuis stans je 4x uit. Daarna ben ik alle losse onderdelen op kleur gaan brengen met Distress inkt en mijn blending tool. Ik heb de volgende kleuren Distress inkt gebruikt:
Scarved Pumpkin, Scattered Straw, Peeled Paint, Gathered Twigs en Pumice Stone.Het vogelhuis heb ik op een basis van MDF gezet en daar omheen wat mos gedaan.


Op de boomschors heb ik nog een tekst geplakt, deze zit ook in het set van Sizzix.

Dit keer heb ik er dus een Home Deco project van gemaakt, maar deze gave stansjes zijn uiteraard ook heel geschikt om op een kaart te verwerken. Dit laat ik binnenkort nog even zien.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Distress Inkt - Mini - Gathered Twigs Distress Inkt - Mini - Peeled Paint Distress inkt - Mini - Pumice Stone  Distress Inkt - Mini - Scattered Straw Distress inkt - Mini - Curved Pumpkin Big Shot Express Machine - Electrisch Nellie`s Choice - Ink applicator - rond  


3 opmerkingen:

  1. Ontzettend leuk gedaan Jenine! Prachtige kleuren, echt een mooie sfeermaker in huis. Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige Home Deco heb je gemaakt, leuke stansen en prachtige kleuren, MOOI !
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX