vrijdag 27 mei 2016

Luxe Wenskaarten - Summer at the Beach

Vandaag is het mijn beurt om weer iets te plaatsen op de Facebookpagina van Kippers Hobby. Deze keer heb ik voor de basis van de kaart een Luxe Wenskaarten blok van Studio Light gebruikt, de Summer at the Beach. In dit blok zitten 6 aparte modellen kaarten en daarbij ook de plaatjes om de kaart verder te decoreren.

Ik heb voor de afwerking / eigen draai nog wat stansmallen van Sizzix er aan toegevoegd.Stansblok Studio Light - Luxe Wenskaarten - Summer at the Beach  Stansmal Sizzix - Thinlits - ShipmatesAan de zijkanten heb ik een randmal gebruikt, deze komt uit het set "Hello Doilie". Deze randen blijven vast aan het papier zitten.

De leuke boot en het stuurwiel zijn ook stansjes van Sizzix, de Shipmates. De zeilen van het schip heb ik in een andere kleur er bovenop geplakt zodat het net iets speelser wordt.


Het anker komt ook uit het setje Shipmates. Daarachter zie je nog de Scribbles & Splats, deze blijf ik ook echt super leuk vinden.

Nog een klein stukje visnet op de kaart geplakt... en verder zit alles wat ik gebruikt heb in het stansblok.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


Stansblok Studio Light - Luxe Wenskaarten - Summer at the Beach Sizzix - Framelits Die Set - Thinlints Scribbles & Splat  Sizzix - Thinlits Die Set - Hello Doily Stansmal Sizzix - Thinlits - Shipmates Klosje jute touw 25 gr. Prima Marketing Distress tool 

3 opmerkingen:

  1. Ohh als mijn zeilmeisje deze kaart ziet....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh als mijn zeilmeisje deze kaart ziet....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is ook een idee zo'n pakketje. Mooie persoonlijke draai aan gegeven! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX