woensdag 25 mei 2016

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #15

In de Challenge Facebookgroep van Dutch Doobadoo heb je nog een paar dagen de tijd om mee te doen met de Sketch Challenge. Deze keer is het een sketch bedacht bij de Swing Card Art mal Romance 470.713.302. Dit model blijft super leuk!

Op de sketch staan ook wat kerstboompjes afgebeeld, dus we moesten verplicht aan de kerstkaart :) De eerste voor dit jaar is dus een feit, er zullen er vast binnenkort weer meer volgen.

In de Facebookgroep kan je meer info vinden over de Challenge:


Ik heb voor deze kaart de prachtige Home for the Holidays lijn van Maja Design gebruikt. Het vintage plaatje is van Pion Design. Aan beide zijkanten heb ik de blauwe randmal met sterren van Noor! Design geplakt.


In plaats van de ster die afgebeeld staat op de sketch heb ik de IJskristal van Noor! Design gebruikt. Verder zie je ook nog de tekst "Winter", deze is ook gemaakt met een stans van Noor! Design. Deze heb ik uit wit en blauw kaartkarton gestansd en net iets naast elkaar geplakt zodat je een mooie schaduw krijgt.


Achter de afbeelding heb ik ook nog de Doily mal van Noor! Design gebruikt. Onder de strook met tekst Christmas zie je nog een Paper Art border van Dutch Doobadoo.

De boompjes zijn gemaakt met de Happy Holidays stans van Noor! Design. Daaronder een beetje sneeuw gemaakt met de Snow Tex.


Voor de afwerking nog wat roosjes, plakparels, metalen hoekjes en sterretjes.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Dutch Doobadoo - Dutch Swing Card Art - RomanceDutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Borders   Scrappapier Maja Design - Home for the Holidays - Diecuts Scrappapier Maja Design - Home for the Holidays - Happy New Year Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 8 Noor! Design - Happy Holidays - Kerstbomen Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand met sterren Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Cirkel + hoek Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristal Cirkel DecoArt - Snow Tex - 4oz

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX