donderdag 2 juni 2016

Geniet van de kleine dingen

Van Marianne Design ligt er weer een ontzettend gave nieuwe collectie in de winkel, met o.a. de nieuwe Mindfullness knipvellen + stempels. Op moment is Mindfullness helemaal hot, ik heb daar dit kaartje mee gemaakt.


Voor de basis heb ik de Shape Art mal label van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb de grootste maat overgenomen op Kraft cardstock en deze netjes uitgeknipt. Daarna heb ik deze gerild op 5 en 10 cm. Daarna heb ik de label voorzien van designpapier, hiervoor heb ik het nieuwe paperpad Driftwood gebruikt.

Het achtergrondvel komt van het knipvel AK0062, deze heb ik gemat op kraft cardstock van 10 x 11 cm. Dit heb ik op de onderste flap geplakt.

De tekststempel "Geniet van de kleine dingen" heb ik alleen aan de bovenkant vastgeplakt met een mal strookje extra sticky tape 3mm. Hierachter blijft de kaart rusten.


Onderaan de kaart heb ik allerlei schelpjes geplakt, wat witte parels en een stukje visnet.

De 2 strandstoelen zijn gemaakt met de Creatable LR0423 en voor de zeemeeuwen heb ik de Craftable CR1279 gebruikt. 


Bovenaan heb ik nog een wit organzalint geplakt, een stuk touw en een bedel van een stuurwiel.


Bij deze foto kan je zien dat het een soort vouwkaart / label is geworden.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - XL Tag (A4) Marianne Design - Creatable Deck Chair  Marianne Design - Paperpad Driftwood Marianne Design - Clearstamp Eline`s Mindfulness Geluk Marianne Design - Knipvel Eline`s Mindfullness Stones Craftable - Tiny`s Ocean set Rayher - embellishments - Strandsloffen Kraft cardstock AtBelle - 300 grams - 20 vel - 30,5 x 30,5 cm 

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX