vrijdag 6 mei 2016

Lovely Lily

Vandaag staat deze stempelkaart op mijn blog. Voor deze kaart heb ik de prachtige clearstamp Lovely Lily STAMPSL0134 van Studio Light gebruikt. Deze stempel heb ik ingekleurd met de Gansai Tambi.Omdat de stempel op zich al zo mooi is heb ik er maar weinig extra's aan toegevoegd. Vind dat zonde van het kleurwerk en de prachtige bloem.

De vorm van de kaart is gemaakt met de Shape Art mal  470.713.102 van Dutch Doobadoo. Ik heb hierbij ook wat designpapier van Pion Design gebruikt.


De stempel is ingekleurd met de Gansai Tambi. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:
* Bloem: Paars 32 + 66 gemengd, Geel 43
* Blaadjes: Groen 54 en geel 43
* Schaduw: Zwart 20 (verdund met water), Blauw 66 (verdund met water)

Rondom heb ik nog wat gestempeld met de Bits & Pieces stempel 04 Ink Spashes van Crealies. Hiervoor heb ik de Memento London Fog gebruikt.

(De tekststempel is van Hero Arts, deze hebben wij zelf niet in het assortiment)

Ben je nieuwsgierig naar het inkleuren met de Gansai Tambi? Morgenmiddag geef ik hiermee een demo in onze winkel:


Je mag dan zelf ook de Gansai Tambi en de ZIG markers proberen. Komen jullie gezellig langs?

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Clearstamp Studio Light - Lily nr.134Dutch Doobadoo - Shape Art- 102 Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Scrappapier PION Design - Scent of Lavendel - Lavender Love  Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Black Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Red Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Mid Yellow Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Olive Green Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Menthol Violet  Memento inkt - London Fog
1 opmerking:

  1. Prachtige stempel heel mooi ingekleurd echt een super mooi geheel Jenine !!
    Ik hoor zoveel namen van kleuren/stiften/potloden hi kan niet meer mee hoor
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX