zondag 15 mei 2016

Triptech Romantic Orchid

Vandaag wil ik jullie dit 3luikje laten zien, hiervoor heb ik de Card Art mal Triptech 470.713.110 van Dutch Dooadoo gebruikt. Ook weer een mooi model waar je alle kanten mee op kan.

De papierlijn die ik heb gebruikt is de nieuwe Romantic Orchid lijn van CraftEmotions. Deze zal vanaf komende week in de winkels liggen.


Voor de basis heb ik paars linnencardstock gebruikt, daarop het designpapier uit het paperpad geplakt. Langs de randen heb ik nog wat Crackle Paint - White gesmeerd.


Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Triptech PRE-ORDER 1 - Paperpad CraftEmotions - Romantic OrchidOp zowel de linkse als de rechtse flap heb ik een halve Doily Star LR0397 van Marianne Design verwerkt. De randen heb ik lichtjes aangezet met stempelinkt Memento Lulu Lavender.
De plaatjes die ik heb gebruikt zitten allemaal in het paperpad.

PRE-ORDER 1 - Stansmal CraftEmotions - Romantic Orchid  Stansmal - CraftEmotions - Muzieknoten balk Marianne Design - Creatable - Doily star Ook op het middelste gedeelte weer een Doily Star LR0397 verwerkt. Verder zie je nog een plaatje uit het paperpad met daar achterachter de muzieknotenrand van CraftEmotions verwerkt.

De mooie kleine cirkels zijn gemaakt met de stansmal Cirkel in elkaar van Crealies.
Over het designpapier heb ik gestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies.Op deze kaart mag natuurlijk de nieuwe Orchideën stans van CraftEmotions niet ontbreken. Is hij niet ontzettend mooi?

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Triptech PRE-ORDER 1 - Paperpad CraftEmotions - Romantic Orchid PRE-ORDER 1 - Stansmal CraftEmotions - Romantic Orchid Stansmal - CraftEmotions - Muzieknoten balk Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 03 Crackle Stansmal - Crealies - Decorette no 11 - Cirkels in elkaar Marianne Design - Creatable - Doily starDecoArt Media - Crackle Paint White Prima Marketing Distress tool

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX