vrijdag 13 mei 2016

It's your Birthday

Vandaag mag ik weer een creatie laten zien op de Facebookpagina van Kippers Hobby. Deze keer heb ik een creatie gemaakt met allerlei stansmallen van Sizzix.


Voor de basis van deze kaart heb ik de nieuwe Shape Art mal Frames 4 470.713.131 van Dutch Doobadoo gebruikt. Hiervoor heb ik het Atbelle Kraft gebruikt. 

De papierlijn die ik heb gebruikt is van Studio Light - Love & Home. Deze lijn blijft echt super mooi! Heerlijk die kleurtjes.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames 4 Stansvel A4 - Studio Light - Love & Home EASYLH505


Achter de bloementoef heb ik de mooie Thinlits Leafy Lane blaadjes gebruikt. Deze heb ik uit designpapier gestansd. Op de randjes nog wat Crackle Paint White gesmeerd.

Sizzix - Thinlits Die Set - Leafy LaneSizzix - Thinlits - Intricate Enchanting Blossom


Achter het plaatje van Studio Light heb ik nog de mooie Doily stans van Sizzix verwerkt. Deze is echt zo mooi fijntjes! Daar overheen de Intricate Enchanting Blossom stans van Sizzix verwerkt. Deze heb ik uit blauw en roze designpapier gestand, de roze bloemetjes losgeknipt en deze op de blauwe swirl geplakt.


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie achterlaten!Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Sizzix - Thinlits Die Set - Leafy Lane  Sizzix - Thinlits - Intricate Enchanting Blossom Sizzix - Thinlitz - Tim Holtz Doilie 2 Kraft cardstock AtBelle - 300 grams - 20 vel - 30,5 x 30,5 cm DecoArt Media - Crackle Paint White Stansvel A4 - Studio Light - Love & Home EASYLH505 Scrapvel - Studio Light - Love & Home SCRAPLH03 Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames 4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX