maandag 17 november 2014

SOL Dutch Doobadoo

Afgelopen vrijdag was er in de Facebookgroep van Dutch Doobadoo (klik hier) weer een hele leuke SOL, verzorgd door Raffaela. Het was weer ontzettend gezellig :-) En een onwijs leuk project!!

Naar aanleiding van het boodschappenlijstje had ik een aantal dingen al klaarliggen en dit is uiteindelijk na alle hints het resultaat geworden.


De vorm is gemaakt met de Shape Art 470.715.100. Het designpapier is van Studio Light - Scandinavian Winter.

Het afdrukje wat ik heb gebruikt is een stansvel van The Hobby House - Eskimo Kisses. Over het afdrukje heen heb ik wat Fran-táge Chunky White gestrooid, zo lijkt het net of ze in de sneeuw loopt.
Achter het afdrukje zie je nog de blauwe ovaal 6002/0304.


Het is een doosje geworden waar je snoepjes in kan doen, tof bedacht toch? Ik heb er een aantal Merci chocolaatjes in gedaan, dat gaat ook perfect.


Hier nog een iets grotere foto van de "kopkaart". De tekst Merry Christmas komt van de Clearstempel 6410/0118. Deze heb ik met Versamark gestempeld en daarna Embossingpoeder goud er overheen gestrooid.
Verder zie je ook nog wat Paper Art ijskristallen van Dutch Doobadoo.


Onder de roosjes heb ik een takje van Leane Creatief verwerkt.
De Kraft hekjes zijn ook van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat jullie mijn voorbeeld ook leuk vinden. Ik vind het echt leuk om te maken. Zo leuk, dat mijn volgende voorbeeld ook al klaar is... deze komt de 20ste op mijn blog te staan :-)

Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond.Stampendous - Embossing poeder - Gold Opaque Stansvel THH Mo Manning - Eskimo Kisses Stansmal - LeCrea Lea’bilitie® - holly leave, pine branches Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Chunky WhiteStudio Light - Basisvel A4 - Scandinavian Winter - nr. 1795 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX