woensdag 5 november 2014

Create A Card - Just Married

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien waarbij ik het prachtige papier heb gebruikt van het merk ScrapBerry's. Wij hebben dit sinds kort in het assortiment. Het is een goedkoop merk, maar wel van goede kwaliteit.

Voor deze kaart heb ik de lijn Eligy gebruikt. Deze is verkrijgbaar in grote scrapvellen (€ 0,40 p.st) of in kleine paperpads (€ 3,99) Vind dit zelf echt een prachtige lijn.Voor de vorm van de kaart heb ik een stansmal van Crea-Lies gebruikt, de Create-A-Card nr 4. Via de link op onze webwinkel kan je een filmpje bekijken hoe deze mallen precies werken en kan je het bijbehorende patroon downloaden. Met 1x draaien door de machine heb je het hele model van de kaart gesneden en gerilt, ideaal!


Rondom de kaart heb ik de prachtige randmal 6002/0327 gebruikt. Deze heb ik uit zwart kaartkarton gestansd en daarna wat Inka Gold - Silver er overheen gesmeerd.

Aan de linkerkant zie je de nieuwe bloemenhoek 6002/0369. Deze heb ik uit groen en rood kaartkarton uitgestansd, de bloemen losgeknipt en met 3D kit op de groene geplakt. Daarna ook daar wat Inka Gold overheen gedaan en wat stipjes gemaakt met de Pontura Parelpen zilver.
Op de trapjes zie je nog de Dutch Doobadoo cardboard art harten en de paper art veren.

De letters XOXO is een nieuw stansje 6002/0364 die eind deze maand uit zal komen.


De rode roosjes heb ik zelf gemaakt met de Roll up roses. Achter de roosjes nog wat blaadjes 6002/0331 verwerkt. 


De Vintage Flourishes duif 6003/0016 past ook perfect bij deze kaart toch?

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart kan inspireren.

Wil je deze kaart in het echt zien? Dat kan, op zaterdag 29 november is er weer een demodag in onze winkel. Astrid Broer zal dan de Noor! Design collectie gaan demonstreren, maar ook dit kaartje zal dan op haar tafel staan omdat ik hier op al de nieuwe november collectie heb verwerkt.


Ik zit dan zelf in de winkel met Dutch Doobadoo te demonstreren. Wie weet tot dan?


Paperpad ScrapBerry`s - Elegy Stansmal - Crealies - Create A Card - nr 4   Viva Decor - Inka Gold - Silber 902 Nellies Choice - Pearlmaker zilver - PON012 Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters

6 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX