zondag 16 november 2014

Happy Anniversary

Vorige week liet ik jullie al een kaart zien met de Crealies mal - Create A Card nummer 4. Toen had ik hem op een andere manier gevouwen. Vandaag laat ik hem zien zoals hij eigenlijk hoort als trapjeskaart :)


Heb ook deze keer het papier van ScrapBerry's gebruikt - Elegy. Bovenlangs heb ik de vlaggenlijn 6002/077 gebruikt, hierop letters geplakt van Tim Holtz - Label Letters.
Aan beide zijkanten een klein strik met daarop een zelfgemaakt roosje, deze is gemaakt met de Roll Up roses 6002/0384.

Aan de zijkant van de kaart nog de Sending Love hartjesmal 6002/0252. Deze is uit zwart kaartkarton gestansd en daarna wat Inka Gold Silber er overheen gesmeerd voor een iets zachtere look.


Aan de linkerkant zie je de prachtige bloemenhoek 6002/0369. Deze heb ik uit groen en rood kaartkarton gestansd, de rode bloemen met wat 3D kit opgeplakt. Op de bloemen heb ik wat stipjes gemaakt met de Pontura pen zilver.


Op het trapje heb ik nog een Cherry Blossom van ScapBerry's geplakt. De blaadjes zijn gemaakt van de bloemenhoek. Ik heb de bloemen er afgeknipt, dan krijg je een mooi fijn takje :-)


Op het laatste trapje zie je nog een mooi hart. Hiervoor heb ik de nieuwe stempel 6410/ gebruikt, deze heb ik met Versamark inkt gestempeld op zwart kaartkarton en daarna met zilveren embossingpoeder er overheen. 

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige zondag.
Paperpad ScrapBerry`s - Elegy Stansmal - Crealies - Create A Card - nr 4   Viva Decor - Inka Gold - Silber 902 Nellies Choice - Pearlmaker zilver - PON012 Tim Holtz - Idea-Ology - Label LettersStampendous - Embossing poeder - Silver Opaque


8 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX