vrijdag 7 november 2014

DDBD MDF Schoolbord - Just a Note

Volgens mij vind ik het schoolbordje van Dutch Doobadoo wel leuk, hihi, dit is inmiddels alweer het 3de schoolbord wat af is :-)
Deze keer heb ik de basis eenvoudig gehouden door het alleen te beplakken met wat houtstructuur papier. Dit langs de randen een beetje afgeschuurd. Op het papier heb ik wat spetters gestempeld met de Grunge stempel 6410/0093.In de hoek een strik gemaakt van Raffia en 2 bruine bloemen. Aan dat strik heb ik een label 6002/0348 gehangen met daarop de tekst Just A Note. Deze is gemaakt met de Barcodes stempels 6410/0305

Verder heb ik nog wat Dutch Doobadoo Softboard Art Puzzles gebruikt. Deze heb ik bruin gemaakt met Distress inkt Gathered Twigs en daarna bestempeld met de Grunge Stempel.

Daarop nog een pen nibs van Tim Holtz.


In de hoek heb ik de nieuwe Collectable Quill Pen & Ink gebruikt, vond deze wel erg toepasselijk voor het memobord :-)

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag verder.
Collectable - Marianne Design - Quill pen and ink  Marianne Design - Paper Flowers - Dark Brown rosesTim Holtz - Pen Nibs 12 st Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur -  1 PK (25 GR)   


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX