zondag 2 november 2014

DDBD MDF Huisjes Purple Holidays

Vandaag laat ik jullie nog een keer weer een tafereeltje zien met de MDF huisjes van Dutch Doobadoo. Ik vond het zo'n leuk project om te maken dat ik hem nog een keer heb gemaakt, nu wat andere kleuren en andere embellishments.

Het gebruikte papier komt uit het paperpad van CraftEmotions, Purple Holidays. Vind het echt ontzettend mooie kleuren.


Ik heb ook de MDF bomen van Dutch Doobadoo verwerkt op dit project. Deze heb ik eerst voorzien van een laagje Structuurpasta, dit heb ik al deppend aangebracht met mijn spatel zodat je die mooie korrelige structuur erin krijgt. Toen dit droog was heb ik het op kleur gesprayed met de Lindy's Stamp Gang Spray. Ik heb hiervoor de kleuren Opal Sea Oats, Frosty Green Forest en Green with Envy Green. Daarna een laagje Inka Gold Mintgrün er overheen gesmeerd.

De stipjes zijn gemaakt met de Pontura pen Zilver.Aan de rechterkant zie je nog een mooie houten lantarenpaal en wat vilten ornamentjes.
Op het huisje heb ik de Softboard Art Loose Bricks verwerkt. De randen heb ik aangezet met Distress Inkt.
Vooraan staat een boompje, dit is Home Deco materiaal wat bij de Xenos vandaan komt :-)


Aan het strikje heb ik ook nog weer 2 vilten ornamentjes van CraftEmotions gehangen.


Tjah, als je in de winter de fiets buiten laat staan, heb je grote kans dat er een dik pak sneeuw op komt te liggen... :-)
Ik heb de Snow Tex hiervoor gebruikt, vind dit erg prettig werken, je kan dit echt goed hoog op je projecten smeren.


De houten letters Xmas heb ik ook bewerkt met Distress inkt.


In de bomen heb ik wat lampjes gehangen zodat het echt heel mooi staat 's avonds in de kamer.

Ik hoop dat jullie deze "Purple Holidays" variant ook mooi vinden :-)

Wens jullie nog een hele fijne en gezellige zondagavond.
Bedankt voor jullie bezoekje en de super leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

Paperpad CraftEmotions - Purple Holidays A5 Lindys Stamp Gang - Starburst - Frosty Green Forest Lindys Stamp Gang - Starburst - Green with Envy Green Lindys Stamp Gang - Glitz Spray - Opal Sea Oats Nellies Choice - Pearlmaker zilver - PON012Houten ornamenten - CraftEmotions - 16,8 x 16,8 cm - Sierhek en lantaarns Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Xmas woordenHouten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Fiets, vlinder Vilten ornamenten - CraftEmotions - Purple Holidays kerstballenDecoArt - Snow Tex - 4oz

6 opmerkingen:

 1. Ontzettend gaaf gemaakt in mooie kleuren Jenine. Super zoals je aan alle details hebt gedacht. Dank je voor de inspiratie.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw.. je blijft kijken als je dit ziet.. zoveel details . Wat een prachtwerk..
  Super gedaan.. Groeten Gerinka

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Echt schitterend weer en mooie kleuren gebruikt ☺

  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX