dinsdag 4 november 2014

Challenge trapjeskaart

Vandaag laat ik jullie weer een herfstkaartje zien, ik vind de kleuren van het nieuwe Autumn paperbloc 6011/0309 echt super!!
Ik heb er een trapkaartje mee gemaakt, dit is nu een Challenge op ons Noor! Design blog. Wil je ook het patroon? Je kan hem HIER vinden en ook gelijk meedoen met de Challenge.


Je kan er 2 prachtige mallen mee winnen.


Onderlangs heb ik een mooie border gemaakt van paddestoelen, hiervoor heb ik de mallen 6002/0333 en 6002/0317 gebruikt. Deze stans je uit in rood, wit en groen om dit leuke effect te krijgen. Op de hoedjes wat stipjes gemaakt met de Pontura pearlmaker wit.
Op het gras nog wat mos geplakt wat je bij de Xenos kan kopen.

Het plaatje is van The Hobby House - My Little Garden. Ik heb het plaatje uitgeknipt en met 3D kit opgeplakt zodat ze iets hoger zit.


In het midden zie je de blauwe mal 6002/0258. Daarin heb ik een tekst gestempeld met de Autumn clearstamps 6410/0098. Hiervoor heb ik de Archival Coffee gebruikt.

Het vogelhuisje 6002/0195 past er ook heel goed bij.


De losse blaadjes die naar beneden vallen heb ik gestempeld met de Autumn stempel 6410/0098, deze iets bewerkt met Distress inkt, uitgeknipt en daarna met 3D kit opgeplakt.

De letters "Fall" zijn houten letters van CraftEmotions.


Achter de bloementoef zie je de filmstrip 6002/0278. De Kraft blaadjes zijn van Dutch Doobadoo. Met Raffia heb ik een strik gemaakt.

De tekst is gestempeld met Archival coffee, daaronder zie je nog de Vintage Flourishes birds 6003/0045. Deze ook in 2 kleuren uitgestansd en op elkaar geplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze herfstcreatie weer kan inspireren.
Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de super leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur - 1 PK (25 GR)Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Alfabet klein Ranger - Archival inkt - Coffee Lint Oak ribbon mos 38MM - per meter Nellies Choice - Pearlmaker wit - PON001Stansvel THH Elisabeth Bell - My Little Garden9 opmerkingen:

 1. Je kaart is supermooi, zoveel leuke dingen dat je hierin verwerkt hebt, je hebt er een prachtig geheel van gemaakt, ik doe je dat niet na, zo mooi, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kaartje, Jenine.

  Liefs, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Super gaaf en schitterend gemaakt ☺

  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw!!!! Super mooie herfstkaart heb je met dit leuke model gemaakt.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg ! Op en top Herfst.

  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supergaaf Jenine! Zo mooi is je trapjeskaart!
  Liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank jullie wel allemaal weer voor de leuke reacties :-)

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX