maandag 24 november 2014

Dutch Doobadoo - Box Art tasje

Deze week verwachten wij de nieuwe Dutch Doobadoo artikelen binnen te krijgen. Ik zal hier a.s. zaterdag ook een demo mee geven in onze winkel. Ik zit er dan zelf met de Dutch Doobadoo artikelen en Astrid Broer zal er zitten met de nieuwste Noor! Design artikelen.

Het beloofd in Rijssen ook weer een leuke dag te worden. Er is ook koopavond zaterdag tot 21.00 uur, maar daar doen wij niet aan mee ;-)

Wil je naar de winkel komen? Houdt dan het centrum aan en dan parkeergarage De Hagen, in die parkeergarage kan je gratis parkeren :-)

Nu over naar mijn project. Ik heb een cadeautasje gemaakt van de nieuwe Box Art mal 470.713.007. Deze heb ik op Kraft Cardstock nagetekend en daarna uitgeknipt.


Het designpapier wat ik heb gebruikt is van Wild Rose Studio - Letters from Paris. Vind het wel hele lieve kleurtjes.


Binnenin heb ik een zakje met snoepjes gegaan, verpakt in een cellofaantje. Aan het strik heb ik een gestempelde label gehagen, daarop heb ik met de Label Letters stickers de tekst "Hugs" gemaakt.


Achter de grote bloem zit nog wat Tule verwerkt en de takjes van Leane creatief.


Op het hengsel een vlinder, gestansd uit roze kaartkarton en uit Kraft. Dit is een stansmal van Wild Rose Studio.


De Wild Rose Studio stempel Elsie with Heart heb ik ingekleurd met l'Aquarelle.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren.
Willen jullie hem graag in het echt bekijken? Kom dan a.s. zaterdag naar de demodag :-)
Pre-order December - Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - A4 Box Wild Rose Studio`s Specialty die - Little butterfly Wild Rose Studio`s A7 stamp set Elsie with Heart  Paperpad Wild Rose Studio`s - Letters from Paris Clearstamp CraftEmotions - A6 - Kraft labels Stansmal - LeCrea Lea’bilitie® - holly leave, pine branches Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel 


3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX