donderdag 13 november 2014

Sketch it - Believe in the magic of Christmas

In het laatste Noor! Magazine staat van Tiets weer een leuke Sketch it! Hiermee is ook een wedstrijd, deze loopt nog t/m 16 november.

Ik heb deze kaart gemaakt met de sketch, doen jullie ook mee?


Voor het papier heb ik de basis gemaakt met papier uit het Wood Texture blok 6011/0304 die morgen EINDELIJK weer bij ons binnen gaat komen. Verder ook papier uit het paperpad Holidays 6011/0026, dit heeft echt de mooie traditionele kerstkleuren.

Bovenlangs heb ik nog de prachtige IJskristallen border 6002/2021 verwerkt. 

In het midden zie je de blauwe ovaal 6002/0258. Hierop heb ik een tekst gestempeld met Versamark en daar witte embossingpoeder overheen gestrooid. Hiervoor heb ik het stempelset 6410/0114 gebruikt.

Daarop heb ik nog de Vintage Flourishes engel 6003/0043 geplakt met wat 3D foamtape. Ik heb deze uit Kraft en uit groen kaartkarton gestansd, deze iets scheef op elkaar geplakt zodat je net een soort schaduwrandje krijgt.


Achter de bloementoef zit wat "grasvezel" bruin verwerkt, verder wat goudkleurige besjes en de takjes van Leane Creatief.


Aan het lintje heb ik 2 kerstballen gehangen, deze zijn gemaakt met de Happy Holidays Ornaments 6002/2030.
Deze zijn gestansd uit groen Fabric paper van Joy! Crafts en daarna opgeschuurd. Dit geeft een erg mooi effect.

Het plaatje is een stansvel van The Hobby House - Christmas Magic. Deze heb ik netjes uitgeknipt en met 3D foam opgeplakt.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Doen jullie ook nog mee met de Sketch it Challenge?


Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond.Stansvel THH Sugar Nellie - Christmas Magic Stampendous - Embossing powder - White opaque Grasvezel - Donker bruin Joy Crafts - Papierset A4 - Fabric - 8 vel Stansmal - LeCrea Lea’bilitie® - holly leave, pine branches MD Bunch of Berries - Gold 

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX