maandag 23 december 2019

Jenine's Mindful Art - You are always in my heart

Janet Blaauw heeft een paar weekjes geleden in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep een hele leuke LIVE uitzending gegeven hoe je met de LIGHTmarkers uit mijn Jenine's Mindful Art Collection een mooie achtergrond kunt maken. Ik heb mij daar door laten inspireren en ben er ook mee aan de slag gegaan en dit is mijn resultaat geworden.

Wil je weten hoe je de achtergrond kunt maken met de LIGHTmarkers? Bekijk dan dit filmpje op ons YouTube kanaal:


Ik heb weer gewerkt in mijn eigen Art Journal. Nadat de achtergrond op de juiste kleur was ben ik er nog met wat mask stencils uit mijn eigen lijn op gaan werken. Ik heb dezelfde kleuren Distress Oxide inkten als Janet hiervoor gebruikt: Bundled Sage, Old Paper en Peacock Feathers. Met die Oxide inkten heb ik ook her en der nog wat gestempeld.
Ook heb ik met de mooie Grunge stempel van Studio Light gestempeld, dit heb ik met de Versamark inkt gedaan en daarna met witte embossingpoeder gewerkt.

Daarna heb ik nog een ander mask stencil van Studio Light gepakt en heb ik wat cirkels en vierkantjes op mijn achtergrond verwerkt. Misschien kunnen jullie de glans wel een beetje zien, maar hiervoor heb ik de Nuvo Glacier Paste - Sea Sprite gebruikt, dit heeft echt een onwijs mooie glans.

Daarna heb ik nog een tekst gestempeld op de achtergrond, hiervoor heb ik de Archival Distress inkt Mermaid Lagoon gebruikt. Voor de stempel die onder de tekst staat heb ik de kleur Faded Jeans gebruikt.

Als laatste heb ik mijn Orchideeën stempel afgedrukt op het Water Color Card aquarelpapier van CraftEmotions. Deze heb ik ingekleurd met de LIGHTmarkers, daarna netjes uitgeknipt en met wat foamtape op mijn pagina geplakt.

Voor de finishing touch heb ik nog wat accenten / doodles aangebracht met de Signo Uniball White en de Posca Glacier Blue.


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Nuvo - Glacier Paste - Sea SpritePosca Verfmarker - Extra Fijne Gekalibreerde Punt 0.7 mm - Blue GlacierStempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Distress Oxides Ink Pad - Peacock Feathers Distress Oxides Ink Pad - Old Paper Distress Oxides Ink Pad - Bundled Sage Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Mask Stencil A5 - 03 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Mask Stencil A6 - 02Studio Light - Essentials Mask Stencil A6 - MASKSL22 Studio Light - Light Marker - Jenine's Mindful Art Collection (MARKERJMA01) Picket Fence Studios - Blender Brushes 4/Pkg CraftEmotions WaterColorCard - briljant wit 10 vl A4 - 200 gr Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Art Journal 15 x 15 cm - 01 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 06 (Cyclamen) Studio Light - Clearstempel Grunge Collection 3.0 - STAMPSL409  Tim Holtz - Distress Archival Ink - Mini Kit #2 Versamark - Inktkussen Dazzle - Champagne WOW! Embossingpoeder - Large 160 ml - Opaque Bright White Super Fine 

1 opmerking:

 1. via deze weg, wens ik je warme kerstdagen toe samen met je familie

  ik heb heel veel respect voor jou!!!
  Eveneens ben ik blij dat je een lijn kan uitbrengen, die helemaal iets is van jou!
  Groetjes
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX