maandag 2 december 2019

Christmas Ball - Holiday in the Alps

Soms heeft een kaartje niet zo moeilijk te zijn, met de juiste ingrediënten kan je soms in no-time al een mooie kaart maken. Zo vond ik ook dat deze kaart niet zo heel veel nodig heeft.

Voor de vorm van de kaart heb ik een Shape Art mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb hiervoor het Monochromes cardstock van Maja Design gebruikt uit de Holiday in the Alps collectie. Ook het mooie designpapier komt uit deze lijn.


In het midden van de kaart heb ik een mooi plaatje van een auto, deze komt van een knipvel van World of Craft. Deze hebben een mooie parelmoer glans en geeft dus een mooie sjieke uitstraling. Achter het plaatje heb ik een prachtige sterren cirkelstansmal van CraftEmotions gebruikt.


Voor de decoratie heb ik wat mooie bloemen van Prima Marketing gebruikt en de mooie kersttakken heb ik uitgestansd met een Craftable van Marianne Design.

Bovenaan de kerstbal heb ik nog een lintje en wat tule verwerkt. Voor de afwerking heb ik uiteraard weer wat gesso gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Maja Design - Holiday in the Alps - COMPLETE COLLECTIE Maja Design - Monochromes - Shades of the Alps - Cranberry Maja Design - Holiday in the Alps - Santa Claus Maja Design - Holiday in the Alps - Decorate the Lodge Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - 2x Kerstballen Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml World of Craft - 33 - Kerst Auto Stansmal CraftEmotions  - Border rond magic stars Vaessen Creative - Ribbon 42mm - 10meter Prima Marketing - Christmas in the Country - Flowers Joyful/Christmas In The Country 

1 opmerking:

  1. prachtige kaart! de mal van craftemotions geeft een heel mooi effect aan de kerstkaart!
    altijd genieten hier op je blog!
    groetjes
    Tine

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX